Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilipo

czy ktoś ma konto w Natwest?

Polecane posty

Gość lilipo

Czy opłaca się konto w Natwescie w Anglii. tak reklamują, czy rzeczywiście jesteście zadowoleni z obsługi? a jak z opłatami ? ile idą pieniądze do polski? ja chciałabym przesyłać pieniądze do polski tanio i szybko. teraz za szybki przelew płacę jednorazowo 25f, niezależnie od kwoty. czekam na wasze opinie. aha, za prowadzenie konta co miesiąc płacę teraz 12f. czytałam same superlatywy na ich stronie ale najbardziej wiarygodna będzie opinia kogoś kto ma lub miał tam konto.

Gość NatWestka
Konto w NatWest mam od kilku miesięcy i jestem zadowolona. Trzeba mieć załozone konto w PKO BP w PL żeby przesyłac szybko i tanio. Tanio tzn...0, bo powyżej 100f przelew nic nie kosztuje... Prowadzenie konta 2f / msc.Dostajesz kartę do konta plus kartę gdyby osoba mieszkająca w PL, której ufasz miała z twojego konta walutowego również korzystać... Jak masz pytania...w miarę możliwości odpowiem.

Gość NatWestka
Ach, pieniądze dochodzą w 24h jeśli zrobisz przelew rano, a na pewno dojdą w 48h.

Gość nie dla mnie
miałam konto w tym banku ale już nie mam. Nie odpowiadało moim potrzebom. Przelewy są opłacalne tylko na konta w pko bp. Ulubiona karta tego banku to solo - nic nie warta. W moim przypadku o rezygnacji zdecydowała rzetelność tego banku a raczej jej brak tzn w ciągu roku dwa razy "zdarzyło" im się nie puścić zleceń stałych - opłat za telefon i internet chociaż pieniądze były na koncie. Nie wiem dlaczego i nie interesuje mnie to, straciłam do nich zaufanie

Gość inna posiadaczka konta
Zgodzę się z NAwtestką 2 funty miesięcznie za obsługę konta Mam w Polsc ekonto w PKO BP - jak przelewam powyżej 100 funtów to opłat anic nie kosztuje a pieniążki zwykle idą 2 dni Za pomocą Karty do transferu pieniędzu przelewam dowolną kwotę za 4 funty Bankowość internetowa Polska infolinia Jestem z konta zadowolona.

Gość a ja juz cholernie zmixowalam
ja do pl nic nie przesylam,ale z NatWestu jestem baaardzo zadowolona, konto mam juz ponad 5 lat, i do tego powyzej, solo jest pierwsza karta ktora ci wyrabiaja, w miatre zarobkow mozesz zmieniac na karte jaka chcesz ja mam maestro i mastercard i jestem w 100%zadowolona. jezli ktos tu mieszka polecalabym ten bank i HSBC. Wszystko tylko nie barcleys albo abby! hmm z halifaxem znjomi tez mieli kilka problemow....

Gość z kazdym bankiem zdarzaja sie
problemy

Ja na Lloydsa nie narzekam W nim mam konto bierzące, oszczędnościowe i inwestycje. Wszytsko jest ok

Witam wszystkich, Do lilipo - co do konta w Nat West banku, to nie polecam. Sama będąc w Polsce założyłam konto w PKO a tu jestem 4 m-ce i zero konta w Nat....a miało mnie powitać w UK :-( dlaczego nie przelewasz kaski przez Samych swoich? Jest taniej i też szybko no i można bezpośrednio na jakiekolwiek konto w Polsce - koszt to 5Ł Pozdrawiam

moje konto w Nat West istnialo 2 mce. chociaz mialam niezle zarobki dostalam karte solo ktora doprowadzala mnie do szalu, gdyz nawet z bilet do pracy nie moglam nia zaplacic. moj maz otworzyl u nich konto wczesniej i laskawie po roku dostal karte maesto. na poczatku za konto maz nie placil nic, ale po tym jak przyznali mu maestro zaczeli pobierac oplaty. czarka sie przelala jak stwierdzili ze nie dadza mezowi pozyczki na smieszne 2 tys po 2 latach prowadzenia rachunku bez zadnych overdraftow. przenieslismy sie do Barclays i jest duzo lepiej. na wstepie dostalismy karte Visa, a po 3 miesiacach pozyczke i bez zadnego problemu karty kredytowe. konto jest prowadzone za darmo. pieniadze przelewam do Polski bardzo rzadko najczesciej przez Sami Swoi. jesli chodzi o Lloyds TSB to znam pare osob ktore mialo tam rachunki i przenioslo. moj szwagier zamknal konto przed wyjazdem do Polski i uwaga ! dalej przychodza do niego rachunki ale na nasz adres chociaz nigdy z nami nie mieszkal i nie podawal naszego adresu do korespondencji. aktualnie jest zadluzony na 375 funtow (od maja tego roku) w zwiazku z oplatami. konto oczywiscie mialo byc zamkniete ale...... znalezli powody zeby je odwiesic. jesli chodzi o HSBC. nie wiem jak dobrzy sa jako bank ale jako Doradcy Investycyjni ta firma to calkowita porazka. co miesiac musze sie z nimi kontaktowac (w zwiazku z praca jaka wykonuje) i potwierdzac inwestycje w fundusze i jeszcze nigdy od 5 miesiecy kiedy z nimi korespnduje nie udalo im sie zrobic czegos dobrze. w emailu pisza jedno a w faxie drugie. i to sa ludzie odpowiedzialni za investowanie kilku milionow miesiecznie, za co biora kilkaset tysiecy rocznie oplat!!! w zyciu nie otworze u nich konta :P

Gość muchamed
mam pytanie? mam konto w natwest i jestem z niego zadowolony czy i jak moge sie ubiegać o karte kredytową? złożyłem wniosek online i co dalej.....czy jest szansa że ją dostane? mam konto od 3 miesięcy stałą prace a w londynie jestem od 1 roku dzieki z góry za odpowiedż POZDRAWIAM

Gość muchamed
narozrabiałem niewiele przynajmniej nie w bankach hehehe a histori niemam bo niemialem nigdy takiej karty a żeby wyrobic historie trzeba najpierw ja spłacać czy jakoś tędy nie?

Gość muchamed
o to spoko bo spłacam za telefon i internet no cóż pozostaje mi czekać zobaczymy jak bedzie dzieki za info pozdrawiam SMILE

Gość ddddddddddddddwwww3