Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karina84

Nowy związek, nowy facet- brak orgazmu, co dalej?

Polecane posty

Cześć Mam problem.... Dwa miesiące temu zerwałam z chłopakiem, no cóż czasem się zdarza.. takie życie.... Natomiast niedawno poznałam nowego chłopaka :D, wszystko jest super, rozmawiamy, świetnie się rozumiemy, od dwóch tygodni sypiamy ze sobą.... Wszystko było dobrze do momentu, kiedy poprosiłam go o to, żeby w naszym związku pojawiła się dwustronna przyjemność. Mam tu na myśli sytuację w której, oprócz tego że on ma orgazm, miło byłoby żeby w moim przypadku seks, również skończył się przyjemnością.... Z resztą byłam do tego przyzwyczajona, że w poprzednim związku zawsze za każdym razem miałam orgazm i cała \\\\\\\"akcja\\\\\\\" nie trwała dłużej niż 3-7 minut i później spokojnie mogłam zając się facetem i również doprowadzić go do stanu najwyższej rozkoszy...A tu niespodzianka.... mój obecny facet potrafi lizać mnie w tym słynnym punkcie G przez 30-40 minut i klapa!!!! Niby wszystko robi dobrze a jednak nic z tego !!!! Jak już mi nogi drętwieją i zaczynam marznąć, postanowiłam mu powiedzieć jak ma to wyglądać...że miło oprócz lizania czuć coś w sobie, że nie musi wydziwiać, ze wystarczy dotykać łechtaczkę i sprawa jest prosta.... to ostatnio stwierdził, że to moja wina... i że jestem za mało wrażliwa i zimna... Pomijam fakt, że on też jest po nieudanym związku... z tego co mówił ich życie seksualne było super... nigdy nie doprowadzał dziewczyny w ten sposób do orgazmu i że jego była dostawała zawsze orgazm podczas zwykłego stosunku co wydaje mi się zupełnie ściemą.... raczej nie jest to możliwe.... Co wy o tym myślicie... proszę o opinie na ten temat...

Skacz??? Nie wydaje mi się że to pomoże.... to dosyć delikatna sprawa... bardzo podobno go denerwuje ze np nie mruczę, jęczę itp... ale trudno to robić jeżeli obok są np rodzice siostra i pies :D

Droga Aniu (Agnieszko? Agatko? Aldonko?) Kowalska Spanie w jednym łóżku z rodzicami, siostrą i psem nie sprzyja budowaniu romantycznego klimatu niezbędnego dla udanego zbliżenia. Dlatego - parafrazując wieszcza - skocz z Poniatowskiego prosto w wiślane odmęty

Gość dooooopa
Ja piehdole, ja nie potrafię polizać punktu G :O

odpowiedź Redakcji Bravo Girl Droga dooopo Rada jest prosta - musisz dużo ćwiczyć i wyciągnąć język, żeby sobie nim podłubać w pępku bez schylania się

Gość to musi mieć długaśny jęzor
punkt G jest chyba wewnątrz pochwy, przynajmniej tak myślę...

Gość facet_nom
Jesli to nie zadne glupie pytanie 10latki to odpowiem Ci tak: Albo zbyt mocno myslisz o tym zeby ten orgazm przezyc co Cie spina strasznie i nigdy go nie bedziesz miała Albo myslisz o swoim byłym za duzo. Albo ten koles Cie nie kreci lub słabo wywija językiem

Gość dooooopa
Drogie Bravo Girl Moja partnerka ma orgazmy pochwowe a to podobno niemożliwe :O Czy ona mnie oszukuje?

Moje zdanie jest takie, to że obok są rodzice... raczej mi nie przeszkadza, bo tak było przez ostatnie 7 lat i wszystko było git... Jeżeli chodzi o to że za bardzo bym chciała??? Możliwe, domyślam się że dla faceta, który stara się o to już któryś raz z kolei może być to trudne i denerwujące... Na 100% czuje się głupio i dziwnie... A czy myślę o swoim byłym możliwe w końcu byłam z nim kilka lat i zawsze było super to chyba jedyna dziedzina w której się układało.... Ale dalej nie wiem po której stronie jest problem... po mojej czy po jego??? Słuchajcie ostatnio nawet mierzyłam czas, zeby sprawdzić ile mi to zajmie i wierzcie nie trwało to dłużej nić 5 minut... więc myśle że on chyba po prostu nie umie tego robić, nie wiem nie lubi i szczerze mówić chyba za bardzo delikatnie? A jak mu o tym mówię to się spina....

Gość dooooopa
Drogie Bravo, sorki, ma orgazmy podczas zwykłego stosunku :O

Gość dooooopa
Drogie Bravo, to znowu ja... Moja partnerka przychodzi do łóżka ze stoperem... nie wiem, czy to aluzja jakaś, czy podnieca ją dźwięk cykania :O Czy powinienem kupić świerszcze w sklepie zoologicznym?

doooopa powiem ci że chyba masz ten sam problem co mój facet to znaczy za dużo czasu ci to zajmuje i zanim zacznie się coś konkretnego cała zabawa przestaje być przyjemnością ......... :(

Droga dooopo Prawdopodobnie wstawiła jajka, a że ma ochotę zjeść je na miękko, to baczy, aby nie gotowały się dłużej jak trzy minuty. Chyba, że Twoja dziewczyna zawodowo zajmuje się trenowaniem zawodników w biegu na 200 metrów przez płotki. W takim razie kup jej przy najbliższej okazji dres i adidasy.

Gość Larwa xxx
Nie jesteś inna

Karina, drogie dziecko, jeśli mierzysz kolesiowi czas strzelania minety to się nie dziw, że gość się spina. Najpierw wylecz się z zegarkofilii, a dopiero potem zabieraj się za uprawiania seksu :)

Ajron nie zrozumiałeś mnie wiadomo że nie robiłam tego przy nim hehehehe Sama chciałam sprawdzić, czy mam jakąś blokadę po ostatnim facecie... myślałam że to może moja wina czy coś....Robiłam to sama nie przy nim o on o tym nie wie!!!!

Gość Umiesz wszystko Sprobuj klask
łooooooooo...ja bym znim porozmawiała bo inaczej si enie da. do nieczego nie dojdziecie...moze spróbujcie inaczej...jakieś inne sposoby dostania orgazmu. mnie np bierze jak leze na brzuchu,mój chłopak na mnie,oczywiście jest we mnie,a ręką zatacza kułeczka na mojej pochwie....ajć!uwielbiam!!!

Wszystko spoko ja np lubię bardzo od tyłu np i czasami robię np to sama... tzn stymuluje sie jak on jest we mnie.... tak przynajmniej zdarzało się w ostatnim związku.... a tu się nie da bo jego penis mam wrażenie jest za mały, czy coś w tym stylu.... czasami mam wrażenie ze jest za miękki? Już sama nie wiem może ja mu się nie podobam a może go to wszystko zbyt bardzo stresuje... poprzednia dziewczyna zmieszała go z błotem jeżeli chodzi o seks.... i teraz to może w tym jest problem... za bardzo chciałby żeby było oki.... a może ja jestem problemem...

Gość dooooopa
Drogie Bravo, dziękuję za odpowiedź. Nie wiem czy adidasy to dobry pomysł, cała rodzina już w nich biega i robią okrążenia po pokoju, nie mogę się skupić na partnerce, tym bardziej że wtedy pies szczeka. Poza tym wszystkie okna są pootwierane i jest mi zimno po 40 minutach lizania :O Chyba przegrałem życie :O

dooopa wiesz co daruj sobie ja tu poruszam poważny problem a ty sobie jaja robisz..... hahaha :DD

Gość dooooopa
Dobra Karina, teraz poważnie - piszesz, że kochasz się z facetem jak cała rodzina jest w domu? To się nie dziw, że się spina. Może na Tobie nie zreobiłby wrażenia tekst np. taty z sąsiedniego pokoju "Karinka, ja już się poroochacie to wynieś śmieci" ale niektórzy tego nie lubią :O Tekst o tym, że orgazm podczas zwykłego stosunku to ściema mnie rozłożył na łopatki. O punkcie G nie wspomnę. KOBIETO! (jak podejrzewam) zacznijcie od zorganizowania sobie jakichś warunków do tego, żeby się pokochać.

Czyli uważasz że jest to możliwe.... w porządku w końcu orgazm pochwowy istnieje ... ale nie za każdym razem...Nie wydaje mi sie bynajmniej....

Gość kasienkaaaas
cięzko jest mieć orgazm pochwowy Karina84 masz rację...wiesz co jak to czytam to jestem prawie pewna że twój facet miał przed tobą laskę któa po prostu udawała orgazm...jęczała, zwijała sie i pewnie nie domagała się za bardzo pieszczot bo twierdziła że sex jej przynosi rozkosz. Ścieme waliła cały czas i on mysli że tak to ma wygladac, a że ty tak nie umiesz to z Toba jest coś nie tak i jesteś zimna. Wyprowadź go z błedu.....każda laska potrzebuje stymulacji żeby miec fajny orgazm mało kiedy jest tak że nie potrzebuje i to sa wyjątkowe sytuacje. A jeczenie i zwijanie się to tak każda laska umie ściemnić że ma orgazm taka prawda i facet uwierzy i później u nastepnych też tego oczekuje i wydaje mu się że jest wspaniały bo laska aż krzyczała. A tak naprawdę to laska wracałą do domu i sama sobie robiła dobrze żeby mieć orgazm :(

Kasieńka dziękuję Ci za prawdziwy i obiektywny komentarz.... Właśnie tego potrzebowałam... upewnienia się w przekonaniu że ONA właśnie udawała... Wczoraj powiedział mi, że WŁAŚNIE: " jestem zimna jak bryła lodu bo nie mruczę, jęczę i tym podobne... A ja niestety orgazm przeżywam w milczeniu, a podczas seksu lubię sobie pojęczeć i pokrzyczeć..... Wydaje mi się ze to normalne...

Gość perro salchicha
poszlas z facetem do lozka po miesiacu znajomosci?:O