Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna11

Co to moze znaczyc?

Polecane posty

Gość taka jedna11

Bylam z facetem, poklocilismy sie ostro.Wydawalo mi sie ze jest juz ok, ale on po prau dniach zerwl ze mna.Powiedzial ze niewidzi dla naszego zwiazku przyszlosci.Po tym dzwonilam do niego odbieral telefon rozmawialismy na naeutralne tematy.Mialo to miejsce 1.5 miesiaca temu.Pisalam do niego sms ale nieodpisuje.Co to moze oznaczac, dlaaczego sie tak zachowuje?

Gość taka jedna 11111
kto wykorzystuje moj nick:/

Gość taka jedna11
Dobijcie czlowieka tak najlepiej.

wyszłam z kąpieli -- hehe no daj sie dziewczynie wypowiedziec.....wlasnie dzieki takim jest z czego posmiac sie:P No dobra, teraz na serio.......po jednej klotni zerwal z Toba? Jakis nie dojrzaly facet z Niego....nie zalezalo mu na Tobie i widocznie szukal okazji do zerwania i ja znalazl......nie dzwon juz, po co skoro nie odbiera tel.od Ciebie i nie odzywa sie do Ciebie....miej swoja dume i godnosc kobieto!!! Poza tym los sam zemsci sie na Nim,ze zerwal z Toba:) :) Zycze powodzenia :P I pamietaj....nie łam sie, przełam sie:P

Bezedury -- nie mydl kobiecie (moze dziewczynie) oczu:P chociaz.... Ps.fajna masz stopke :D :classic_cool:

Gość taka jedna11
Wiem ze to moze glupie.Ale niepotrafie pojac dlaczego tak postapil.miedzy nami przez caly zwiazek bylo ok.Malo klotni, wspolne plany na pszyszlosc a tu raptownie boom.Tymbardziej ze to on od samego poacztku o mnie zabiegal ,walczyl i tak z dnia nadzien przestal mnie kochac.

Różni są ludzie... może go czymś tak w tej kłótni uraziłaś, że już Cię nie chce widzieć... może szukał tylko pretekstu, żeby odejść... może jest jakiś niedojrzały... ciężko powiedzieć. W tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz. Dziwni zrobił ale przecież go nie zmusisz, żeby wrócił.