Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiavongosia

Sposob na podenerwowanie?

Polecane posty

Gość Luska z W.
medytacja w pozycji drzewo plus 3 dziesiatki rozanca, tajemnieca dowolna :)

Ja sie powaznie pytam, zadnych tablet brac nie bede, zreszta nic mi nie daja Wieczorem spotykam sie z \"moim\" R, wiem ze jak przytuli to minie:)

Ale kto, kurwa, powiedzial, ze seksu?? Przytulenia. Akceptacji. Na mnie przytulenie dziala jak balsam. Bo czuje ze jestem dla kogos wazna. A wtedy mam sily na wszystko

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
no i? to czego Ty jeszcze chcesZ?

Gość Luska z W.
Wiec ciesz sie, ze ma Cie kto przytulac, i ze to dziala a nie zawracasz nam glowe

Gość Luska z W.
Ludzie tutaj maja wiedziec o co Ci chodzi?

Gość cafe au lait ...........222
mam to samo teraz ,trzeba to przeczekać

Gość Luska z W.
geeez, kobieto, wez sie troche opanuj, bo Cie ten twoj R zostawi jak bedziesz taka wulgarna choleryczka :)

Czesto ktos moze madrze cos powiedziec patrzac z boku Caffe, ale to normalne ze jestesmy wkurwione bez powodu? Zapuscilam ostra muzyke i staram sie przeczekac. Pozniej mam korki (udzielam) wiec moze jak sie zmusze do nauki to mi przejdzie. Mam nadzieje ze nie pogryze uczennicy ;-)

Po 1 to nie jest moj facet wiec nie moze mnie zostawic, tylko przyjaciel. Po drugie chuj ci do tego co bedzie miedzy nami. Wyobraz sobie, ze, kurwa, juz nieraz sie przytulalismy itd a jakos nas, kurwa, do seksu nie ciagnie. Zreszta zdaje sie ze jestem ASem wiec, kurwa, seks dla mnie nie istnieje

Uwazaj bo sie pogryziemy:P Wkurwiona Gosia + lubiacy dogryzac Bezedury = moze byc ciekawie:P:P:P:P Swoja droga muzyka pomaga dotrzec do wnetrza. Ale co zrobic z jebanym zyciem ktore czasem przerasta? Z ojcem ktory ma mnie w dupie (uwierzcie, kurwa, ze to boli jak dla rodzica jestes zerem), z ktorym nie mam zadnych kontaktow (nowa rodzina, nowe dziecko, wiec mnie mozna, kurwa, na smietnik wyrzucic), z ktorym musze, kurwa, walczyc o alimenty (za cos, kurwa, trzeba zyc ale czemu on, kurwa, ma mnie za smiecia?), z facetem ktory sam nie wie kim chce byc, czy, kurwa, przyjacielem, czy facetem (i to mi, kurwa, przypomina ojca ktory kochal po to zeby powiedziec 'spierdalaj'), z sama soba ktora nie wiem, co jest, kurwa, prawda i co ja, kurwa, czuje. zamrozilam sie, kurwa, w uczuciach i dlatego nie pozwolam sobie, kurwa, na bol a jedynie na zlosc ale czasem, kurwa, przebudzam sie z hibernacji i nie daje, kurwa, rady

Szczerze to ja sie, kurwa, najbardziej dziwie ze potrafie sie tak chujowo, uczuciowo zamrozic. Nie potrafie kochac chociaz bym chciala, nie wiem jak zyc i nie wiem jak sie, kurwa, nauczyc, po tej pieknej dawce postaw jaka zafundowal mi dom rodzinny. I nie wiem, co mam, kurwa, z tym zrobic. Sama studiuje pedagogike ale na mnie zaden jebany psycholog i tak nie dziala Jak nie bac sie odmrozic? Jak sie otworzyc? Jak nie bac sie zyc?

dobrym sposobem na podenerwowanie niewiadomego pochodzenia jest wysilek fizyczny. jak sobie dasz w kość to podenerwowanie zamieni się w zmęczenie i za chwilę w błogi spokój.pobiegaj, poćwićz poplywaj a moze rowerek ? :D

a psycholog nie zadziała jak się na niego nie otworzysz. masz szanse by sobie poradzić z problemami o których piszesz ale musisz mu zaufać i wywalić to z siebie a potem dokonać zmian w myśleniu i zachwaniu.pozdrawiam ciepło