Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z miłością

problemy w związku...

Polecane posty

Gość problem z miłością

otóż jestem w związku z chłopakiem od prawie dwóch lat... w tym momencie uczucie wygasa. Moj facet nie jest taki sam jak dawniej, wszystko jest inaczej, nawet mnie już nie przytula, nic nie jest tak jak dawniej... dzisiaj dopiero teraz sie do mnie odezwał, jest jak ten głaz bez uczuć, ja natomiast jestem strasznie wrazliwa, potrzebuje duzo miłości a on mi jej nie daje. zastanawiam sie czy z nim nie zerwać,bo dochodze do wniosku,ze to bez sensu wszystko jest. czuje się źle,niewiem co robić,mam mentlik w głowie :( czy ja znajde kogoś kto naprawde będzie mnie kochał :( ?

Gość problem z miłością
aha, zapomniałam dodać, że najgorsze w tym wszystkim jest to, że on od pewnego czasu zmusza mnie do intymnych kontaktów z naszym owczarkiem niemieckim Helmutem...

Gość ale mam chandre dzisiaj
ja jestem ze swoim rok i tez zastanawiam sie czy to ma sens na początku sie starał a teraz :O ehhh ja dla niego wszystko a on by tylko brał ..nic w zamian

Gość problem z miłością
naprawde ludzie mają nierówno pod sufitem... podszyw

Gość problem z miłością
dokładnie... jak ja czegoś nie zrobie,nie zainicjuje to on nie zrobi nic nawet by mnie nie przytulił, jak bym mu nie powiedziała " no przytulisz mnie ? " :(

Gość problem z miłością
To powyżej to oczywiście podszyw. Ludzie są naprawdę dziwni... Z tym psem to niestety prawda. Nie żeby mi się to nie podobało ale po prostu boję się zajścia w ciążę z Helmutem...

Gość problem z miłością
niewiem co mam robić... jak WY byście postąpili ?

Gość problem z miłością
Pomóżcie, bo Helmut już czeka i dyszy...