Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krasnaja Zwiezda

Lubie Rosję

Polecane posty

Gość Krasnaja Zwiezda

nie rozumiem dlaczego w Polsce jest tyle rusofobów to taki piekny kraj

Gość i najbardziej łapówkarski
Polska to pikuś przy Rosji:) Wiem co mówie:) 10 lat spędzonych w Rosji:( Teraz dla mnie Polska to ideał:)

Gość Rosjan ludzie akurat lubia
bo to fajni ludzie, nie lubia ich porabanych władz

Gość gffgfgfg
Zwiedziłam wiele krajów, ale tam nie pojechałabym nawet za darmo

Gość Rosjan ludzie akurat lubia
a byłas tam? gdzie?

Gość Sankt Petersburg jest piękny

....nie ma tam jasno określonego prawa tz Ruski wszystko może cudzoziemiec nic no chyba że za baksy...oni kochają zielone... i dosłownie wszystko załatwisz jak masz dolary......milicja nawet w to nie wnika(im też płacisz) ...zabiją kogoś....jak nie jest kimś ważnym to zapomnij o znalezieniu sprawcy. ...zacofanie,zacofanie,zacofanie....mogłbym ksiąze napisać o tym krau aha odnośnie milicji:D w Polsce mechanik samochodowy jest lepiej ubraby:D serio:) kto był tam to wie:D

Gość uogólniasz bo przeciez
jest wielu Rosjan na poziomie. Ale zawsze widac tych najgorszych - tak jak u nas Lyse dresy siew oczy rzucaja. No i panstwo jest skorumpowane.

10 lat tam mieszkałem tak więc wiemy na nasze rządy,policje,prawo,zarobki ...ale Polska to raj:) uwierzcie:)

Gość a ja ci powiem tak...
" 10 lat tam mieszkałem tak więc wiemy na nasze rządy,policje,prawo,zarobki ..." - CO? ty chcesz ksiazke pisac, a wyslowic sie nie umiesz :O nie wiem w jakich kregach sie obracales, ale mowic, ze Rosjanie sie ubieraja gorzej od mechanikow samochodowych to jest grube przegiecie

Gość Rosja to potęga
Kto widział Petersburg czy Moskwe ten na zawsze będzie miał kompleksy i poczuciie że nasza Polska taka szara i brzydka, żadnych zabytków nic okazałego Ulice rosyjskich miast kapia bogactwem, ludzie są świetnie i gustownie ubrani a tulu luksusowych samochodów nie spotkasz nawet w Paryżu. Tam po prostu widac bogactwo. Wy zyjecie jakimis mitami z czasów komuny, to tak jak z Polska na zachód trafiały zdjęcia bab na furmankach i oni się śmiali jaka ta Polska zacofana :D

Gość no fakt mnie kiedys zaprosili
do domu - basen zzewnatrz, basen w srodku, wnetrza dizainerskie, ochrona, ogrodnik, supersauna- bania - myslelam ze to jacys mafiozi, a to artysci ( dosc znani tam)

Gość no fakt mnie kiedys zaprosili
no - kiedys znali az za dobrze, dlatego sie obawiali. W wiekszosci polskich rodzin ktos był wywieziony , musial opuscic swoje ziemie itd.

No tak, niechlubna przeszlosc rzutuje na przyszlosc nastepnych pokolen - innych, lepszych, ale co tam! Bedziemy rozpamietywac krzywdy - bo przeciez czym jeszcze Polak zywy, jak nie roszczeniami :D Co do tej wiekszosci to statystyki mowia inaczej.