Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość patpatreze

19LATEK PROBLEMY ZE ZDROWIEM-POMOCY!!

Polecane posty

Gość patpatreze

Hey... postanowiłem tutaj napisac bo juz sam nie wiem co mam zrobic ze sobą i z swoim zdrowiem! męczy mnie to bardzo długo... Jestem tancerzem, ciesze się życiem i staram sie z niego jak najwiecej korzystać..w zeszłym roku miałem troche podłamanie psychiczne ponieważ wystraszyłem sie że moge być na coś chory, byłem podłamany psychicznie przez dłuższy okres...lecz gdy okazało sie ze wszystko ok życie nabrało kolorów..zaczałem sie cieszyc jak dawniej... LIPIEC 2008 - byłem na warsztatach tanecznych 3 tygodnie, pojechałem prosto na HEL byłem tam może z 5 godzin,poszedłem do restauracji zjeść obiad gdy nagle zrobiło mi sie duszno..cieżko mi sie jadło i przełykało...było coraz gorzej..postanowiłem wyjść na zewnatrz..czułem sie bardzo źle myślałem ze zemdleje..po chwili w miare dusznosci ustapiły czułem sie osłabiony..myślałem ze moze czyms sie zatrułem i dlatego wypiłem gorącej herbaty..i po jakims czasie było w miare juz lepiej... na 2 dzien obudziłem sie i dostałem znów dusznosci,cieżko mi sie oddychało itd... byłem osłabiony i czułem w ciele jakbym miał byc chory..postanowiłem wrócic do domu... Poszedłem z tym do lekarza powiedziałem ze mam dusznosci i wrazenie ze mam powiekszone wezła chłonne i osłabiony, przepisał mi antybiotyk...wyjechałem kurować sie na wieś tam brałem leki i witaminki... bo jakims czasie zdrowie wrociło i było wszystko ok... SIERPIEN 2008 - wyleciałem do USA.... po miesiacu czas spedzonego tam znów poczułem sie tak samo zle jak na HELU..zrobiło mi sie bardzo niedobrze i dusznosci... musiałem wyjsc sie przewietrzyc..starałem sie o tym nie myslec.. później było w miare ok...lecz po 3 dniach w nocy złapały mnie dreszcze..dretwiało mi całe ciało,źle mi sie oddychało strasznie duszno..przezywałem masakre cały tydzien nic prawie nie jadłem bo czułem sie jeszcze gorzej.. wychodziłem na zewnatrz czułem sie masakrycznie gorzej niz w domu!!! to było strasznie chodziłem otłumiały,słaby itd musiałem wrocic do domu do POLSKI! Lekarz powiedział ze mam powiekszone migdały i są one czerwone..w USA one ropniały ale nie zwracałem na to uwagi.. teraz przepisał mi jakies lekki na oddech i antybiotyk... poniewaz od 2 miesiecy czuje sie cały czas sennny i oddycha sie źle,w sensie ze nie moge złapac pełnego oddechu.. tylko jak ziewam czasami... wczoraj wyszedłem na zewnatrz zaczałem sie duzo gorzej czuc głowa bolała i duszno było dzisiaj to samo tak dziwnie... NIE WIEM CO MAM ROBIC!!! POPROSTU WYKANCZAM SIE JUZ!! NIE WIEM GDZIE MAM ISC I CO Z TYM ZROBIC.. BYŁEM U LARYNGOLOGA POWIEDZIAŁ ZE MIGDAŁY SA POWIEKSZONE I MOGA INFEKOWAC..WIEC JAK CHCE MOGA MI JE USUNAC... BYŁEM U PUMONOLOGA POWIEDZIAŁ ZE KARDIOLOGIA OK WIEC MAM NERWICE ( LECZ NASTEPY LEKARZ POWIEDZIAŁ ZE TO CHYBA ASTMA SKORO NIE MUSI BYC KARDIOLOGA DOBRA NA JEJ POCZATKU) POROSTU nie wiem co mam robic!!! prosze pomozcie mi co to moze byc dlaczego tak sie moge sie czuc!!! to mnie przerasta juz!!! chce chociaz wiedziec przyczyne tego!!! CO POWINNIENEM ZROBIC !!? DZIEKUJE ZA PRZECZYNANIE MOICH OBJAWÓW I DOBREJ RADY!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować