Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina ze a

czy u ginekologa prywatnie jak wejde ze swoim chlopakiem i on bedzie przez cala

Polecane posty

Gość katrina ze a

wizyte to bedzie cos nie tek? Czy wogole mi pozwoli na to ginekolog i czy nie bedzie mu to przeszkadzalo? i czy bedziemy mogli caly czas byc razem? :(

Gość a kim ona jest
a po cholere chcesz miec przy sobie chlopaka???hehhehe kuzwa co za ludzie...moze jeszcze niech patrzy ci w dziure jak bedziesz badana

Gość raczej nie pozwoli
zreszta po co, chyba ze jestes niepelnoletnia, wtedy mozesz byc z matką

Gość buahahahaah
albo niech bada za ja zamiast lekarza:D:D:D no wlasnie po kiego Ci tam chlopka? do dentysty tez wchodzi z Toba?:D:D:D

Gość a kim ona jest
heheheh co za debilka!!z facetem do lekarza...pojebalo juz całkiem

Gość buahahahaah
lekarz pozwoli, nie ma prawa zabronic, ale w dalszym ciagu sam pomysl wydaje mi sie tak glupi ze az mnie rozwalil:D

Gość ebambii
pozwoli, ja całą ciążę chodziłam na kontrole z ojcem dziecka i nie było problemu

Gość sdadas
oCZWIŚCIE, że może być, ale jeżeli nie jesteś w ciąży to po co? Może ma trzymać wziernik????

Gość buahahahaah
autorka zamilkla a liczylam na to ze napisze po co jej tam facet:)

Gość katrina ze a
Jestem ale tak po mnie wszystkie pojechalyscie, ze nie wiem czy mam jeszcze cos pisac :( Mieszkam sama z chlopakiem, rodziny nie mam tak sie sklada. Chorowalam na gleboka depresje,bylam w szpitalu 3 miesiace a od 2 tygodni jestem w domu, nadal sie lecze. Nie chce pisac o co chodzi bo i tak zostalam juz wysmiana ale musze isc do ginekologa a samej nie jestem w stanie nawet przebywac w domu, nie wspomne juz o wychodzeniu gdzies samej albo wizycie u lekarza samej.

Gość buahahahaah
wiesz zupelnie juz sie nie nabijajac- pierwszym krokiem do wyjscia z depresji jest zdanie sobie sprawy z tego ze jest sie osoba samoswiadoma i samowystarczalna, to co Ty robisz to jest zapadanie sie w ten stan jeszcze bardziej. jesli przeraza Cie mysl ze bedzie Cie badal facet idz do kobiety ale do cholery nie zachowuj sie jak niepelnosprawna. czlonek mojej rodziny tez chorowal na depresje, wiec wiem jak to przebiega. i nie chodzi o to ze cie wysmialismy zlosliwie al;e sama raz jeszcze przeczytaj to co napisalas. chlopak spokojnie moze poczekac za drzwiami.

Gość buahahahaah
ile wogole masz lat i czy to jest Twoja pierwsza wizyta?

Gość katrina ze a
ale wlasnie chodzi o to, ze ja potrzebuje by trzymal mnie za reke caly czas poza domem jak juz musze byc gdzies bo mam ataki epileptyczne w sytuacjach nerwowych a teraz kazda jest nerwowa ( nawet powiedzenie komus dzien dobry )

Gość katrina ze a
mam 23 lata, nie jest pierwsza wizyta,jak bylam zdrowa chodzilam sama a teraz jestem nadal jeszcze w stanie depresyjnym z atakami.

Gość buahahahaah
a co do tego ze wyszlas ze szpitala w takim stanie top co za kretyn Cie wypuscil? skoro jestes emocjonalnie niestabilna.

Gość katrina ze a
sluchaj ja nei potrzebuje porad jak mam wychodzic z depresji, napisalam juz, ze sie lecze nietylko lekasrtwami bo i mam za soba terapie grupowa a teraz indywidualne spotkania z psychologiem u mnie w domu ( z chlopakiem moim obok ) i to specjalisci mi dyktuja takie warunki dla poprawy mojego zdrowia wiec nie pisze mi, ze kogos tam masz itd bo kazdy z nas ma inne doswiadczenia i inne problemy. Nie bede sie zaglebiac jak to jest u mnie.

Gość katrina ze a
sam psychiatra i psycholog radzi mi bym chodzila wszedzie za reke z chlopakiem a raczej caly zespol lekarzy wiec przepraszam ale nie bede z Toba polemizowac na ten temat. Nie wiesz o co chodzi a radzisz. Zapytalam tylko o konkretna rzecz jak to jest z ginekologiem a tu sterta dobrych rad. Bez sensu.

Gość kika321
wiesz co wez chlopaka ze soba jesli tego potrzebujesz lekarz zgodzi sie na pewno!!! nie potrzebnie sie tu tlumaczylas dlaczego!!! glupie laski ktore pytaly np.czy do dentysty chodzis tez z facetem itp pewnie same nie maja z kim isc i stad te glupie komentarze;/

Gość avw
proponuje uczyc sie odwagi i w nieznane - jak np. do lekarza isc z bliska Ci osoba - na pierwsza wizyte do ginekologa wez ze soba chlopaka do dodania odwagi i poczucia sie pewniej w niepewnej dla Ciebie sytuacji - nastepnym razem probuj sie przelamac i isc sama, najgorzej zawsze cos zaczac i odnalesc siebie w nowym nieznanym otoczeniu ale po pierwszym czy ktorymz kolei razie nieznane stanie sie znanym i bedziesz wiedziala czego mozesz sie spodziewac i jak sie zachowac. JESTES SILNA....SILNIEJSZA NIZ MYSLISZ, MUSIZ TYLKO W TO UWIERZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam i trzymam kciuki!!! :)

Gość przestancieee babole
nam sie latwo wypowiadac bo przez to nie przechodzimy przeciez jak chce to moze isc z chlopakiem usiadzei obok potrzyma za reke i moze jej patrzec w oczy a nie na to co robi lekarz

Gość katrina ze a
ok dziekuje Wam za odpowiedzi, bede z chlopakiem, zycze duzo zdrowia Wszystkim

Autorko, nie tylko możesz spokojnie iść z chłopakiem, ale radziłabym Ci nawet na spokojnie przed wizytą napisać na kartce (na komputerze) krótką charakterystykę Twojego obecnego stanu i dać do przeczytania lekarzowi przed wywiadem i badaniem. Żeby wiedział, że trzeba Cię wyjątkowo delikatnie potraktować. W sytuacji, w której się obecnie znajdujesz, możesz mieć kłopoty z rozluźnieniem się i potrzebne będzie nadzwyczaj delikatnie przeprowadzone badanie. Mój lekarz też wie, że z powodu uszkodzeń neurogennych i hiperalgezji ból sprawia mi dotyk własnych majtek, więc badanie musi być specyficznie przeprowadzone, dzięki czemu unikam potwornego bólu. Powodzenia :).

Gość a ja.........
mieszkam za granica....jak bylam w ciazy to chodzilam z mezem ale on nie wchodzil, krepowalo by mnie to, ale za to przy kazdym badaniu byla pielegniarka.....a jak wchodzilam z mezem to nie byla potrzebna, i szczerze powiedziawszy wolalam chodzic z nim....tu lekarz nie moze byc sam na sam z ppacjetka...

Gość wielka madra głowa
Jak pacjentka chce, to lekarz sie zgodzi. Ale myślę, że lepiej byłoby, jakby poszedł z tobą i czekał, podprowadził cię pod same drzwi gabinetu, ale do środka żebys juz weszła sama. Nigdy nie uwierzysz w swoje siły, jak będziesz sie ciagle za kimś chować.

A ja --> i dla mnie to jest paranoja :(. Sam na sam to \"groźba\" molestowania, ale przymus znoszenia obecności obcej i do niczego niepotrzebnej kobiety - to nie jest pogwałcenie intymności? No, ale same baby są sobie winne...

Gość sgfsdgffd
Ale ta obca i niepotrzebna do niczego kobieta nie jest tam dla ciebie, tylko dla lekarza. Żeby potem jakieś przewrazliwione pacjentki nie oskarżały go, ze je zgwałcił/robił niewybredne żarty/trzymał całą wizytę nago/obmacywał.