Gość werwaaa Napisano Październik 31, 2008 zastanawiam sie nad ich kupnem jednak nie jestem pewna.mozecie wyrazic swoja opinie o nich?podobaja wam sie? http://www.ccc.eu/katalog/kolekcja_damska/#T18_StoLow_Pall_Mall_I3428330000007 jezeli nie to moze wiecie gdzie sa obecnie fajne kozaki do kupienia w jakich markch obuwniczych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihihaha2 Napisano Październik 31, 2008 tylko Prima Moda, te sa ohydne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werwaaa Napisano Październik 31, 2008 w moim miescie nie ma Primy mody.ktos inny moze sie wypowie?sa az tak okropne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werwaaa Napisano Październik 31, 2008 co myslicie o lakierowanych kozakach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihihaha2 Napisano Październik 31, 2008 no mowie ci ze to jakas bazarowa tandeta, jedz do miasta gdzie jest prima moda, sa dosc drogie,ale nie bedziesz zalowala, 2 lata i ladnie jeszcze wygladaly:) teraz mam nowiutkie lakierowane z prima mody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnie jak ty Napisano Październik 31, 2008 widywalam gorsze...ale za ta kase mozesz miec ladne skorzane klacyczne oficerki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnie jak ty Napisano Październik 31, 2008 no moze troche drozsze te oficerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihihaha2 Napisano Październik 31, 2008 o kurcze, dopiero zauwazylam ze kosztuja prawie 400zl, masakra!!! w prima modzie od 400zl wzwyz kupisz duzo ladniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikuu Napisano Październik 31, 2008 nie są złe, ale za tę kasę, to mozesz coś lepszego kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludzie sa nie-pelno-sprawni Napisano Październik 31, 2008 CENA CZYNI CUDA... ALE NIE W TYM PRZYPADKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werwaaa Napisano Październik 31, 2008 ok poszukam ale kiepsko z butami w moim miescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszuniaszyszunia Napisano Październik 31, 2008 za ta cene na pewno ładniejsze znajdziesz te sa brzydkie i jeszcze prawie 400zł naprawde nie ma za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalafeka Napisano Październik 31, 2008 mnie sie podobaja :) ale faktycznie drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość płaszczyczek Napisano Listopad 1, 2008 Mi tez sie podobaja!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewrqe Napisano Listopad 1, 2008 całkiem ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Listopad 1, 2008 kup to co Ci się podoba, każdy z nas ma tutaj inny gust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach