Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słony zenon

Czy istnieją nimfomanki? a jak tak to gdzie są??????

Polecane posty

Gość budyń 23
pewnie na leczeniu

Gość Nympha
pewnie, że istnieją...;)

Gość Nympha
i w dodatku najczęściej to szare myszki, które wyglądają na nieśmiałe...:D

Gość budyń 23
ale powiem wam kurcz ze fajnie byloby spotkac kobiete ktorej nie trzeba 3 lata przekonywac do seksu. Bo te wszystkie opory najpierw natury estetycznej, potem zdrowotnej a na koncu moralnej męczą mnie okrutnie

Gość Nympha
oj, widzę, że nie macie szczęścia chłopcy, a może nie zasłużyliście...:D

Gość POMARANCZENKA
Nimpha -masz rację zwłaszcza te szare myszki,co udają niewiniątka.Te szare myszki siedzą teraz w domkach przy mężusiach ,ale wyruszą na łowy jak się znudzą,,,,,,,,

Gość budyń 23
mój argument to miłe usposobienie, ładna twarz, męskie ciało i troszkę szacunku dla jej ciałą i wolnej woli. nie jestem napastliwym samcem i dlatego dlugo musze czekac:D

Gość dsasdawweertwwer
tez mnie nurtowalo to pytanie, ale juz wiem jak mozna je znalezc:) Idziesz na spotkanie osob uzaleznionych od seksu lub jak kto woli seksoholikow i wybierasz sobie kobiete.

Gość budyń 23
jesli jestes z krakowa lub z okolic to chetnie cie poznam:D

Gość mi sie zebralo na łokciu
zeby bzyknac kobiete bez zowbowiazan nie musisz szukac nimfomanki. dla prawdziwej niemfomanki (a nie osoby, ktora lubi sie zwyczajnie pieprzyc) jestes albo bylbys tylko i wylacznie chodzacym penisem.

Gość Nympha
uuu, budyn, to moze po prostu krakow taki oziebly jest?:D

Nie jestem niestety z krakowa ani z okolic- czestochowa... To zalezy sposob widzenia i interpretowania pojecia *nimfomanki\"..Dla mnie osobiscie to dobry seks, nie zawsze wiazacy sie z zaangazowaniem. Jesli facet pociaga mnie a ja jego w czym problem? zycie jest tylko jedno i kazda chwile i okazje trzeba umiec wykorzystywac.

Zloty- zadajesz pytanie jak dziecko. Sory ale jakos tak dziecinnie zabrzmialo(: To nie o to chodzi ile razy ma sie ochote na seks(: Ja bym to ujela w inny sposob- trzeba lubic seks i nie miec oporow. I nie wazne ze znam faceta tylko od wczoraj. Mam na niego ochote, on na mnie i to jest najwazniejsze. Milosc moze poczekac.

Gość budyń 23
bo miułość jest piekna ale przereklamowana

Gość Nympha
jejku, autorowi chodzilo chyba raczej o taka 'zdrowa' nimfomanie, pozwalajaca funkcjonowac, aczkolwiek tylko regularnie uprawiajac seks. a Wy od razu wyskakujecie z leczeniem...

Gość nimfomania to skrzywienie
Nimfomania Erotomania to u kobiet nimfomania, a u mężczyzn – satyriasis, czyli ciągła, wyniszczająca i uporczywa potrzeba uprawiania stosunków płciowych, przesłaniająca inne potrzeby życiowe człowieka. Najprawdopodobniej nimfomania jest czymś w rodzaju zakłócenia kontroli impulsów. Ten rodzaj zakłócenia często wiąże się nierozerwalnie z potrzebą przeżywania napięcia w sytuacjach skrajnego ryzyka. Stąd też chęć do uprawiania seksu w miejscach co najmniej nieodpowiednich, połączona z jednoczesnym uzyskiwaniem satysfakcji poprzez zdobywanie nowych partnerów.' masz to ? seks nawet nie jest postrzegany w kategoriach lubienia czy nie. Wiele osob nawet nie lubi seksu i ma tego dosc. Wiec jak lubisz sie pieprzyc czy masz tez nad wyraz wybujale libido to jendo, ale nimfomania to zupelnie cos innego :O

Nimfomania to skrzywienie- zgadzam sei z tym ale na szczescie ja tego nie mam(: Ja lubie poprostu seks, to nie jest dla mnie temat tabu, nie mam oporow, nie funkcjonuje w ten sposob ze \"dalam facetowi\" tylko ze super sie zabawilam... Tylko jedna rzecz ktora jest bardzo wazna- musi byc obustronny szacunek i nic na sile.

Gość dlldldldl
Czy istnieją? Ależ są ich legiony choćby na kafe, wypłakujące, że ich facet może tylko co dziennie a one chciałyby 10 x dziennie. Było mnóstwo takich topików. I jest mnóstwo kobiet ze wściekiem macicy. Swoją drogą, cieniaś z ciebie chłopie, że tak trudno skłonić ci laskę do seksu.

ddl- a mnie sie wydaje ze u nas jednak jest jeszcze duzo hipokryzji, jakiegos glupiego zaklamania. Kilka razy nawet uslyszalam o sobie ze jestem puszczalska. Dziewczyny udaja wielkie cnotliwe, obgaduja a tan naprawde zazdroszcza bo same by tak chcialy a nei moga.

Gość Nympha
Euforyczna, dokładnie!

Nympha- to zaklamanie u nas dziala mi na nerwy! ile razy zdarzylo mi sie gdzies na imprezie, na wakacjach. poznaje goscia, podoba mi sie , winko i te sprawy noi sup! a na drugi dzien az chcce sie zyc! blysk w oku, rozwiany wlos, rozmarzone spojrzenie i nowi faceci znouw sa u twoich stop!