Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FacetZjajami

kobiety z łodzi szukam! do 25 lat!

Polecane posty

Gość FacetZjajami

24 latek, zalamany poziomem rozmow prowadzonych w tych tematach.. postanawia zalozyc anons:P Zwlaszcza, ze wiekszosc wypowiedzi tu dotyczy seksu.. proponuje swoje uslugi, w celu doswiadczenia jakiejs chetnej panny, by mogla tutaj wypisac w nie jednym temacie cos w obronie polaka w lozku:) Bo my wcale nie jestesmy gorsi od zapyzialych francuzow.. Moje skromne 18 cm z groszem..: http://img50.imageshack.us/my.php?image=1229071515591qw7.jpg Ktoras chetna na niezobowiazujace spotkanie? Casting odbedzie sie droga mailowa.. zaprezentujcie siebie.. a kto wie moze bedzie ktorejs dane go wyprobowac:) Pozdrawiam

Gość FacetZjajami
jedno moje jajko sięga do kolan , ale nie czuje się inwalidą. Przypadkiem je naciągnęłem przywiązując do niego 10 kg odważnik

Gość szczurek.90_90
mówisz do 25 lat? hmm...ja mam 21 lat ale nie umawiam sie przez neta, ale gdyby jakiś dzieciak się z tobą skontaktował, co miałby 12-13 lat to też byś go wzięła :D jak napisałać do 25lat to znaczy, że nawet 5 latka weźmiesz :D ;) następnym razem pisz od xxx lat do xxx lat :D :P

Gość szczurek.90_90
oj sory kurde ja jestem facetem i ze zmęczenia pomyślałem, że ty to baba sorka, ja nie gej ja jestem orientacje heteroseksualnej czyli kobieta+mężczyzna ;) sory ale taki tydzień zapierdoliście ciężki miałem, że kurwa co minute głowa mi opada :D

Gość FacetZjajami
Ten wpis zaraz pod zalozonym tematem nie nalezal do mnie.. Osoba, ktora go zrobila w celach.. osmieszenia mnie musi miec bardzo nudne zycie.. proponuje wyjsc troche i pobiegac na swiezym powietrzu.. Szczurek nie wiem czemu zwracasz sie do mnie per kobieta :> Jestem facetem z krwi i kosci:) Natomiast ten temat ejst skierowany do kobiet, ktora sa tutaj jak widze w wiekszosci:P

Gość FacetZjajami
penis na zdjęciu należy do mojego wujka

Gość FacetZjajami
Ktos ewidetnie wpadl w kompleksy widzac moja meskosc.. I to na tyle glebokie, by podszywac sie pode mnie.. ciekawe.. Obstawiam wiek mlodszoszkolny.. o niewykrztalconym poczuciu wlasnej osobowosci:)

Gość FacetZjajami
bo ja jestem wysoko wykrztalcony

Gość FacetZjajami
a najbardziej wykształcone są moje jaja

Gość FacetZjajami
I ze nie ma mozliwosci zastrzezenia nicka.. troszke to smieszne.. a Ty kolego jestes ograniczony umyslowo i monotematyczny :) zegnam

Gość a po co ty mu w ogóle
wykrztałcony, powiadasz....

Gość FacetZjajami
Wszelkie posty tej osoby, ktora sie podszywala pode mnie.. zglosilem do usuniecia.. i nie uwazam, by byly one zabawne.. wrecz pokazuja zanizony iloraz.. :) Piwoszka- wierze, ze to nie jestem ja heh.. jakbym byl z jakas piwoszka, pewnie pil bym z nia piffko teraz:P

Gość czy tu są normalni ludzie...
iloraz to ty masz równy zero, wykRZtałcony człowieku ...... :O

Gość FacetZjajami
Wspaniale zmieniasz nicki.. Ale lec dalej dziecko.. bo zaczynasz mnie smieszyc:) Zastanawia mnie tylko, czy jestes az tak zakompleksiony, by nie pokazac siebie.. tylko co chwila podszywac sie pod innych.. badz czy to tylko natura tak Cie stworzyla, ze jestes przykuty do swojej zaslinionej klawiaturki i tylko tam czujesz wladze?:) A co do Twojego nicka.. im czesciej sie pojawiasz.. tym mniej "normalnych" tutaj widac..

Gość AsiaG.
Ja jestem z Łodzi i spełniam kryteria wiekowe. Ale wybacz, nie zadaję się z kimś, kto robi tak żenujące błędy ortograficzne.

Gość FacetZjajami
AsiaG To, ze spelniasz kryteria wiekowe, oraz fakt pochodzenia z Lodzi nie oznacza, ze masz jakiekolwiek szanse.. Bo poza 1 bledem ort. ktory nieswiadomie fakt zrobilem.. nie bardzo masz sie do czego przyczepic prawda?:) coz.. pobyt kilkuletni za granica sprawia, ze czlowiek odzwyczaja sie od polskich krzaczkow:) Poza tym.. twierdze, ze skoro 1 ort tak Cie zrazil.. to nie jestes AsiaG tylko tym samym zmieniajacym nicki malym czlowieczkiem, psujacym temat od poczatku:)

Gość maegolcia
ja mam 18lat i mieszkam niedaleko lodzi :P nadaje sie? ;)

Gość FacetZjajami
a masz skonczone 18? jesli nie odpadasz.. Jesli dalej niz 10km od lodzi.. nie bedzie mi sie chcialo jechac wiec- odpadasz.. Jesli mi sie nie spodobasz- odpadasz.. Jesli jestes wciaz tym samym czubkiem.. tez odpdasz:) Jesli wciaz myslisz, ze dasz rade.. bawmy sie dalej..

Gość zdzisek..
a ja mam 60 lat i mieszkam na podkarpaciu pociagniesz mi faje ?

Gość maegolcia
hehe zabawny jestes :) to ze nie chcesz dziewczyny ponizej 18 dobrze o Tobie swiadczy :P mam skonczone, nie spodobam Ci sie jesli wolisz blondynki :P

Gość AsiaG
Masz tupet, sądząc, że tylko jednej osobie na tym forum nie podoba się niechlujstwo językowe :O

Gość powodzenia w szukaniu
kretynki, która będzie głupsza od ciebie :D

Gość FacetZjajami
AsiaG- niechlujstwo a brak tolerancji i snobostwo to 3 rozne cechy.. mnie cechuje jak ujelas niechlujstwo.. ciebie pozostale 2 w takim razie.. powiedz mi.. kto na tym cokolwiek zyskuje? Nikt.. a jesli nie pasuje Ci ten temat.. i nie pasuje Ci cokolwiek w nim zawarte, to zamilcz:) Zdzisiek- sam sobie pociagnij:) Maegolcia wole zdecydowanie brunetki.. aczkolwiek, jesli jestes ruda.. tez spasuje- co rude to wredne:)

Gość po co wy gadacie z tym czymś
co to znaczy snobostwo i spasuje? :D

Gość maegolcia
jestem 100% brunetka :P kiedys mialam czarne wlosy niestety od slonca mi pojasnialy i mam taki ciemniejszy braz a w wakacje robia mi sie naturalne blond pasemka ;p fajnie wygladaja ale jak ktos lubi wylacznie nrunetki to moz emu to przeszkadzac :P za kilkanascie lat pewnie zostane blondynka jesli wlosy bede mi sie dalej tak rozjasniac :/

Gość FacetZjajami
Po co.. to Ty gadasz z tym KIMS. Wbrew pozorom jestem czlowiekiem.. mezczyzna.. i mimo niedoborow w ortografi.. ewidetnie reprezentuje soba odrobine wiecej.. bo przynajmniej szacunek w pewnym stopniu do swojego rozmowcy.. mimo, iz nie jeden mnie tu juz obrazil dzisiaj.. I tak naprawde.. zwisaja mi te komentarze od osob Twojego pokroju.. ale dajesz dajesz.. poczuj sie lepszym.. dowartosciuj sie.. skoro w zyciu nie masz innych przyjemnosci i siedzisz w piatek w domu przy kompie o tej porze..:)

Gość FacetZjajami
Maegolcia jak sie z Toba skontaktowac poza tymi komentarzami? Bo wieje tutaj zawiscia.. i kompleksami tylko.

Gość maegolcia
zeby nie bylo ze jestem nudna (bo fakt to nie jest normalne siedzenie w pt w domu) to sie wytlumacze - trenowalam na zawody jestem zmeczona nie mam ochoty dzisiaj nigdzie wychodzic a dla rozrywki sobie pisze tutaj :P

Gość maegolcia
powtorze - pisze dla zabawy, nie bede sie z nikim kontaktowac ani przez maile ani na gg :P moj facet mnie nie zapsokaja wiec z ciekawosci chce z Toba troche pobajerowac :) nie ukrywam ze marzy mi sie porzadny seks ale nie wiem czy skusilabym sie na spotkani z kimkolwiek itp