Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FacetZjajami

kobiety z łodzi szukam! do 25 lat!

Polecane posty

Gość maegolcia
sory za literowki (nic na nie nie poradze) a na reszte nie zwracaj uwagi :)

Gość FacetZjajami
Tekst o piatku byl do tego wyzej.. nad Twoim komentarzem.. Skoro jestes w zwiazku.. odpada jakiekolwiek swirowanie.. nie zaznaczylas tego na wstepie. Jesli facet Cie nie zaspokaja.. nie wrozy to dobrze waszej przyszlosci.. A co do porzadnego seksu.. kazda i kazdy go chce.. Ale bardzo nie wielu osobom sie go udaje zaznac.

Gość XXXxxxXXXxxxXXX.
Po pierwsze to nie są komentarze, tylko posty na forum. Po drugie, nawet maegolcia się tobą bawi. Po trzecie - ty w piątkowy wieczór rozpaczliwie szukasz panienki na forum, zamiast gdzieś się bawić i podrywać na żywo, dzieciaku żenujący :D Po czwarte - jakim gównem trzeba być, by wklejać w pierwszym poście beznadziejne jakościowo zdjęcie swojej marnej pały i błagać obce kobiety o litość? :O Dawno nikogo nie przeleciałeś, widać, biedaczku. I nie, nie jestem tą samą osobą co poprzednie :O

Gość maegolcia
jestem po prostu ciekawa czy sa na tym swiecie faceci nie spuszczajacy sie na sam widok nagiego kobiecego ciala albo konczacy po 3 minutach ;d

Gość XXXxxxXXXxxxXXX.
nie ma, zapomnij :D

Gość maegolcia
oj to chyba zostane w takim razie lesbijka :]

Gość XXXxxxXXXxxxXXX.
Też mnie kusi ;)

Gość FacetZjajami
oo skonczyly sie pomysly na robienie nickow?:) Zabawny gosciu jestes hahahaha:D 1. jak na obecna chwile.. zadna z poprzednich wypowiedzi nie jest odpowiedzia typu - post Jezeli mialby to byc post- bylby na temat i w obszarze glownego watku pierwszego, ktory wykonal zalozycie- ja:) Jak na te chwile jest to tylko spamm biednych duszyczek z kompleksami.. siedzacych na tym forum, bo nikt inny nie bardzo chce z nimi cokolwiek robic.. i w ten sposob zachowujac sie jak Ty.. dowartosciowac na innych swoja smiesznie niska samoocene:) 2. to co ona robi.. jej sprawa.. a ja lubie sie bawic:) 3. Zenujacy wlasnie jestes.. gdyby nie fakt, ze siedze w pracy.. moze i bym sie bawil.. ale jutro tez jest dzien wiec sobie odbije.. za to Ty.. jutro takze bedziesz siedziec tu:) 4. Jesli zazdroscisz mojej paly.. zachowaj to dla siebie.. kultury odrobine tez by sie przydalo.. ale widac matka Cie nie nauczyla.. Typowe polskie wychowanie..;/ Zdjecie moze i jakosci najlepszej nie jest.. ale kogo to obchodzi?:) Poza tym w ktorym momencie blagam o jakakolwiek litosc? Musial bym byc Toba drogi rozmowco:) Ja daje im szanse.. bo jak na obecna chwile.. jestem w szczesliwym zwiazku bez zobowiazan.. i mam zamiar w takowym pozostac.. A co do seksu.. mam go pod dostatkiem.. aczkolwiek apetyt rosnie w miare jedzenia:) i tak.. sadzac po tonie wypowiedzi.. jestes wlasnie ta sama osoba.. ktora znalazla sobie kozla ofiarnego i probuje go slownie zniewazac co jakis czas.. a jesli nia nie ejstes.. to odpowiedz sobie.. Ktos Cie o cokolwiek pytal?:)

Gość FacetZjajami
meagolcia- zdecydowanie za malo masz doswiadczen.. istnieja tacy faceci. Nie daj sie omamic tylko bajeczkami osob, ktore tutaj reperuja slownie swoje niedociagniecia wynikajace z pracy matki natury. Anonimowosc, jaka daje im monitor za ktorym sie skrywaja.. czujac bezpieczenstwo.. daje im skrzydel i polotu w mowieniu innym co maja robic.. wytykaniu bledow itd.. Ale gdy spotkala bys taka osobe naprawde.. okazuje sie, ze ani nic wielkiego soba nie reprezentuje.. ani nie ma nic ciekawego do powiedzenia.. I to wlasnie takie osoby boli:)