Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osssssstraaaaaa

Lubię ostry seks - czy to już patologia?

Polecane posty

Gość nuda w pracy buu
analu nie uprawiamy ble

Gość 24latekdominujacy
Szukam takiej kobiety lubiącej mocną, męską dominację. Jestem z Wawy ,24 lata , 190 cm ,100 kg , blondyn, mój mail : swiatnieistnieje@wp.pl . Ciągle aktualne jak coś to pisz. Transom ,pedałom dziękuje ,nie jestem tolerancyjny. Pozdrawiam

Gość uuuuuuuuuuuuu
A ja uwielbiam ostry seks. Lubię jak mój partner mnie bije (oczywiście nie za mocno). Marzy mi się jeszcze jakiś pejczyk i maska :) Ale to może w przyszłości. Uwielbiam taki sexxxxxxx!!! A orgazm jaki...........

Gość zmodyfikowany genetycznie
mmmmmmmmmmmm na mysl o takim ostrym rznieciu az za ciasno w spodniach mi sie robi, lubie to a szczegolnie ze swiezo poznana dziewczyna kiedy to ogien miesza sie ze wstydem,kiedy nie wiadomo jak daleko mozna sie posunac a przy tym widac,slychac i czuc ze ona az odlatuje z rozkoszy mrrrrrr az ciarki przechodza:)

Taki sex jest najlepszy, uwielbiam kiedy mój Tygrys ciągnie mnie za włosy biorąc mnie mocno od tyłu, kiedy bije mnie po twarzyczce kiedy na kolanach robię mu loda, kiedy mówi do mnie różne świnstewka, lubie ubrać dla niego jakąś seksowną bielizne i zrobić ostry makijaż. Na szczęście on też lubi taki sex, czasami nie wiem kiedy przestać ale jakoś szczególnie mnie to nie tremuje, bo znamy się na tyle że by mi o tym powiedział ;)

Najwazniejsze, zeby obie strony mialy na to ochote. Jezeli cos podnieca i nie przeszkadza nikomu, to czemu sie ograniczac? Nawet jesli jest to bicie, pissing, wyzwiska, seks w miejscach publicznych, ostry seks analny, szmacenie, traktowanie jak przedmiot, wiazanie, czy scat.

Gość opuszczony winowajca
jedynie taki seks uznaje, takie słodkie mizianie i zwykle ruchanko nie sprawia przyjemnosci

Gość Cycu71
Zamknac mordy pasztety jedne, olewam was !

Gość do SmoczycaSamoZło
a anal lubisz?