Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LandrynkaMk

Prosze o odpowiedz

Polecane posty

witam nie mam okresu od polowy sierpnia ostatnią miesiączke mialam tylko 4dni co jest dziwne bo zwykle mialam 6 dni lub wiecej ... w wakacje kochalam sie z moim chlopakiem robilam test ale sądze ze zle ;/ mam rano mdłości i ostatnio pojawila sie straszna zgaga i zawsze na noc.chcialam rejstrowac sie do lekarza ale dopiero sa zapisy na grudzien innego lekarza nie ma u mnie ;/dodam ze nie musze robic ciągle siku bo u niektorych ta potrzeba jest konieczna kilka razy dziennie . zauwazylam ze rosna mi mocno piersi mialam tez jednego roztępa a teraz ;/ moj brzuch zrobil sie inny jest troszke twrdszy no i pojawily sie dwa szerokie roztępy ;/ prosze nie smiejcie sie i powiedzcie czy moge byc w ciazy

ja to chyba miałam juz wszystkie możliwe objawy, a wymioty i zgaga pojawiaja sie do dzis. Były młdłosci zaparcia czeste oddawanie moczu i do tego bole podbrzusza.

objawy pojawily sie dopiero gdzies ok 7 tygodnia i byly to wymioty i zgaga a potem doszła reszta. Nie wspomne zemusiałam leżec

a ja zaparać nie mam wręcz przeciwnie bo mialam niedawno rzadkie ;p hmm...a czy na początku ciąży tak miałaś ze czulas jak bys przytyla no takie male sadełko sie zrobilo a czasami dopiero byl twrdy brzuszek ale nie zawsze?

nie nie miałam tak. ja to jakbym apetyt straciła wogole nie byłam głodna. Nie czułam sie jakos tak inaczej. raczej nic mi sie nie chciało i senna byłam

Gość ROZSTEPY NIE ROBIA SIE NA
POCZATKU CIAZY ! ROZTEPY ZACZYNAJA SIE TWORZYC JAK BRZUCH ROSNIE I ZAZYCZAJ WIDOCZNIE JEST TO W OSTATNIM TRYMESTERZE A NAJBARDZIEJ WIDOCZNE SA PO PORDZIE KIEDY OBWOD BRZUCHA SIE ZMNIEJSZA . NIE WYSZUKUJ OBJAWOW NA SILE , BYC MOZE JESTES W CIAZY ,ALE TEN ROZTEP OPISANY PRZEZ CIEBIE NIE ZROBIL SIE Z POWODU CIAZY !

ja senna nie jestem no a z tym apetytem to u mnie jest tak samo ;/ ostatnio zajrzalam do lodówki wzielam sobie jogurt a po chwili go odlozylam stwierdzilam ze nie chce mi sie jesc

dokładnie. Na widok jogurtów itp to mi sie niedobrze robiło tak samo jak i na widok szynki. przez 4 miesiace przytyłam tylko 1 kg.

dzięki nieznajoma lub jakos tak nie wiem jak napisac ;p poprostu tez chce sie dowiedziec jakie są objawy lub jakie ktoś ma aha i chciala bym uswiadomic tobie ze roztępy pojawiają sie nawet w najwcześniejszej ciązy bo znam takie przypadki

spoko. ja wiem o tym nie zawsze sie pojawiaja znam osoby ktore wogóle nie maja roztepów po ciaży. Dziewczyna mysli ze zabłysła z ta wiadomoscia fakt nieprawidlową.

hmm... ja tam nie mam obrzydzenia do jedzenia ale nie chce mi sie jesc jakos hmm ale naprawde wiecie kazdy mowi ze przytylam i na twarzy sie zmienilam i wgl kuzynka ktora urodzila 2miesiace temu wczoraj sie spojrzala na mnie i dotknela brzucha zapytala czy nie jestem w ciazy i podobno jest takie cos ze male dziecko wyczuwa ze ktos jest w ciazy hmm... ostatnnio jak jej coreczka miala zaledwie pare tygodni mialam na rękach i nic tak nie robila a wczoraj wzielam ją na rece i sie usmiechala itd jeszcze mojej kuzynki kolezanka byla ze swoim 3tyg maluszkiem to tak sie patrzeli obydwoje na mnie co chwile mimo ze nie bylam sama tam

Pewnie tak. a tak wogole jak samopoczucie i mysl o malenstwu???? NApisałas cos w topiku o lekarzu ze macie tylko jednego poważnie????

Gość mimi11111
Kobieto leć jutro po test ibędziesz wiedziała !o małych dzieciach-totalna bzdura o rozstępach-kolejna bzdura!

mimi no ja tak slyszalam ale nie wiem dokladnie ... jutro swięto zmarlych ;p kupie w poniedzialek kolejny test paulina wiesz samopoczucie teraz takie kiepskie siedze i normalnie musze sie prostowac co chwile bo mnie kuje ;/ mysl ze bede mama ( narazie niewiadomo) jest super bo tez chce juz miec dziecko :) u mnie jest 3 lekarzy ginekologow tylko oni wszyscy maja pelno pacjentek ;/ jest jakis prywatny ale jedna wizyta kosztuje conajmniej 150zł

Landrynko! Normalnie zmykam juz powoli bo maż mnie juz woła, a kregosłup odmawia posłuszenstwa. Jutro odwiedze twój topik. Jak bedziesz to pogadamy. Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego.

Gość chce zostac anonimowa
Dziewczyno co ty wyrabiasz.Juz dawno powinnas pojsc do lekarza , przeciez od poczatku ciazy powinno sie brac kwas foliowy by zapobiec wadom cewy nerwowej u dziecka.Musisz byc sierowana na badania krwi, wykluczyc toksoplazmoze , przez która mozna poronic lub urodzic chore dziecko.Od miesiaczki mineły 2 miesiace a ty jeszcze porzadnie testu nie zrobiłas???Jesli jestes w ciazy to jestes odpowiedzialna za to dziecko.Zabawa sie skonczyła.

Gość chce zostac anonimowa
wogóle mam wrażenie ze ten watek to rozmowa miedzy dwiema szesnastolatkami

chyba masz racje anonimowa ;p pojde do lekarza i kupie sobie w poniedzialek ten kwas foliowy na wszelki wypadek ale teraz wystraszylas mnie