Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QERRS

MAM 178CM WZROSTU WYPADA MI NOSIC OBCASY?

Polecane posty

Gość QERRS

zastanawiam sie bo z jednej strony bardzo bym chciala wreszcie kupic sobie buty na obcasie ale nie na takim malym lecz na takim co ma 7 cm.z drugiej strony meczy mnie mysl ze bede juz wtedy za wysoka.sa tu kobietki wysokie noszace butki na wysokim obcasie tak na codzien?

Gość QERRS
a jesli mozna wiedziec jak wysoke sa te szpilki?jak sie czujesz jak je nosisz dobrze?

Gość ela to tak jak ja
hmm wg mnie to pewnie ladnie bys wygladala skoro masz 178cm wzrostu.musisz miec dlugie nogi.a obcasy jeszcze bardziej je podkresla.sama chcialabym byc wyzsza mam tylko 166cm wzrostu :(

Gość QERRS
ja wlasnie bym bardzo chciala ale ludzie zawsze sie dziwnie gapia jak na jakiegos dziwaka.czemu wiekszosc ludzi musi byc nizsza???? ehh :S

Gość pa.au.la
ja mam 173 i nie chodzę w szpilkach lub tez bardzo rzadko, bo wydaje mi się, że jestem za wysoka :P

Gość hhhhhwjwss
haha ja mam 180 i nosze szpile nawet 10 cm(ale te to w lecie:P) a tak obcas 5-7 to normalka ;) wiec sie nie przejmuj :D

Gość QERRS
ok ale zrozumcie mnie- ciezko jest kiedy wokol sami nizsi.ale fakt noga wyglada lepiej. :)

Gość rusalkaaaaaaaa
przestan z tym nizszi...................ja mam 177 i tez nosze ok 7cm na wysokim obcasie, nie nosze czesto bo nie lubie sa nie wygodne, ale nie ze wzgledu ze jestem wysza.......ponadto wygladam jak modelka bo jestem tez szczupla, wiec nie ma w twoim przypadku zadnego problemu, a ponadto ludze sie gapia bo ci zazdroszcza!

Moja koleżanka ma ponad 180 cm wzrostu i często chodzi w butach na obcasie:) Wygląda w nich bardzo dobrze, bo jest zgrabną i ładną kobietką i nie przejmuje się tym, że jest wyższa od większości ludzi na ulicy, a faceci się za nią wręcz uganiają:)

Gość QERRS
dzieki tylko ze ja w tych 7cm obcasach mam zamiar lazic cala zime.ale juz wiem ze je kupie :)

Gość wysoka na obcasie
ja mam 185 i noszę obcas i mam gdzieś co inni myślą.....faceci są zachwyceni ;)

Gość hehehehmmmmmm
ja mam 186 :P i jak dziewczyna ma wiecej to mi glupio :P

Gość QERRS
nawet jezeli jest tylko wyzsza w butach???

Gość wysoki194
jasne ze wypada:) napewno przyciagniesz uwage wielu wysokich mężczyzn

Gość lolp126
Dziewczyno ty powinnas byc dumna, jak zalozysz takie szpile to bedziesz jak modelka heh ja bym tak np chciala i napewno wiekszosc dziewczyn tyle ze wprost ci tego nie powie - zazdrosc.

Gość ja Ci powiem szczerze
Sama mam wzrostu 160 i lubię buty na wysokic obcasach. Nie noszę ich żeby się podwyższyć tylko aby zmienić proporcje, nogi ładniej wyglądają i czuję się szczuplej. Moim zdaniem te 5 czy 7 cm niewiele zmienia jeśli chodzi o wzrost ale sylwetka się fajnie prezentuje. Mam dużo wysokich koleżanek które nie chcą nosić takich butów z powodu wzrostu a takie obawy są zupełnie niepotrzebne.

Gość QERRS
dzieki pozbawiliscie mnie kompleksu wyzszosci :D

Gość lolp126
heh niezle!!!!!!!!!!!! PS: gratuluje wzrostu .

Gość bialy_kiel
pewnie, obcasy sprawiaja ze czuje sie lepiej, bardziej kobieco i pewna siebie. niezaleznie od wzrostu polecam szpileczki, robia optyczne cuda z lydka... --- wolnosc w miescie...http://www.mazda.pl/showroom/mazda2/

Gość olol
moim zdaniem kobiety o 10000000 razy lepiej wygladaja w obcasach.plaskie buty wygladaja jak dla mnie nie estetycznie stopa staje sie pletwa ale to tylko moja skromna uwaga.nie mysl o wzroscie mysl o prezencji

Gość wysoka.
hej.;) ja mam 180 cm wzrostu i normalnie nie potrafie żyć bez obcasów. tak to już jest, że wysokie dziewczyny bardzo chcą nosić obcasy.;p ja chodze w obcasach 7-10 cm. jak ide korytarzem w sql wszyscy sie za mna ogladaja i czuje sie troche wyrozniona.;p no ale sa tez tego minusy.;p ciezko jest znalesc chlopaka wyzszego od siebie i jeszcze w dodatku jak lubi sie chodzic w wysokich butach.;p ale ja tam sie tym wcale nie przejmuje, nie mam zadnych kompleksow z tego powodu tylko ide z podniesiona glowa, zeby inne dziewczyny zazdroscily mi ciala i figury.;)

Gość 177mam
Kolejny taki sam temat...do znudzeni. Dziewczyno, czym się przejmujesz? Chcesz, podobają Ci się obcasy, umiesz w nich chodzić, to nie widzę problemu! Noś i nie przejmuj się tym, co myślą inni - ważne, żebyś Ty była zadowolona! :) Sama mam 177 cm wzrostu i jesli jest okazja, to chętnie szpilki zakładam - nawet te 10 cm ;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bdc30ffba0042ef4.html Zwisa mi i powiewa, czy ktoś nazwie mnie "żyrafą" :p

Gość SNap
Moge sie z toba umowic, mam 175 cm

Gość wysoka.
osobiscie tez jestem taka osoba, ktora ma gdzies opinie ludzi.;p jak maja kompleksy z tego powodu, to niech gadaja, moze zrobi im sie lepiej.;)

Gość Jak lubisz i sie dobrze
czujesz, to noś. Ja mam 168 i noszę tylko płaskie buty bo mi się wydaje ze jestem za wysoka :D