Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwacja Obserwująca

Obecnie faceci wolą kobiety starsze, dojrzałe po 40stce. Nawet Ci młodzi.

Polecane posty

Gość Obserwacja Obserwująca

Dzisiejsze 20-parolatki mają takie siano w głowie, że coraz częściej wybiera się kobietę świadomą czyli już w pełni dojrzałą.

Gość ta wygodnicki się znalazł
bo to taki cycus jeden z drugim co chce być obsługiwany jak przez mamusię plus jeszcze inne czynniki, to szukaja takiej dojrzałej, bo to i da jeść, upierze, posprząta i jeszcze w łóżku obsłuży. a uchowaj Panie przed takimi smarkami. Ledwo się swoje odchowa a tu drugie takie będzie sie pchało, a paszli wy do szkoły i pracy aż zmądrzejecie.

Gość dobrze mi z tym
bo te "młodsze" zjaran na solarium itd. wyglądają jak starsze, ale są głupiutkie, łatwo nimi manipulować i takie własnie dziunie wybierają eh...

Gość jestem w tym wieku
ale na wszystkich do 40 patrze jak na dzieci .........więc te kobiety to chyba jakieś ninfomanki na reszte po 40 patrze jak na zwłoki

Gość ta wygodnicki się znalazł
robią podobnie, puszczają się ze starszymi facetami co im za sex kasę dają. Myślą tylko jak kasę na ciuchy i kosmetyki mieć by zablysnąć goła dupą na dyskotece. Nieraz widziałam co robią w toalecie i jaki to przekrój wiekowy. Rodzice to wredniaki, wciąż się czepiają o naukę, o porządki w domu i inne pierdoły, a one przecież są takie dorosłe i boskie. Tylko reputacji i rozumu brak, przykre.