Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbvbbvbvb

Jstem zła. Przesadzam?

Polecane posty

Gość bvbvbbvbvb

Nie mogliśmy się dziś spotkać, więc poszedł sam na spotkanie z kumplami. Obiecał odezwać się jak wróci (a zawsze rozmawiamy wieczorami gdy się nie widzimy). Późno już, chcialam się położyć spać, więc pomyslalam że zadzwonię i się już pożegnam i powiem żeby nie dzwonił później. A tu co? On mówi - no, ja już jestem w domu jakieś pół godziny, siedzę sobie i słucham muzyki. Ja - aha, więc dlaczego nie zadzwoniłeś? On - oj, no miałem zadzwonić za chwilkę. Ja - ok, więc oddzwoń. (on ma do mnie darmowy nr, ja do niego nie). Ta rozmowa była 20 minut temu - jeszcze nie oddzwonił. Co jest? Nigdy się tak dziwnie nie zachowywał.

Gość bvbvbbvbvb
Wiem że to głupi problem, ale mnie zdenerwował. Jak ja idę na imprezę sama i obiecuję zadzwonić jak wrócę, to dzwonię od razu jak wchodze do domu, żeby się nie martwił, a ten siedzi i słucha muzyczki???

Gość bvbvbbvbvb
Na szczescie jutro ja idę sama na impreze. I nie odezwę się po powrocie. W ogole wyłączę telefon. Niech się martwi.

Gość bvbvbbvbvb
Gdybym do niego nie zadzwoniła to co - odezwałby się jutro? Po głosie nie słychać było żeby był pijany. Rozumiem gdyby powiedział "wiesz, ale dziś chcemy ostro pic i nie czekaj bo nie wiem czy zadzwonię", ale obiecał. Cholera, ja pierwsze co myslę gdy wracam z imprezy to zadzwonić do niego! A on olewa!

Gość bvbvbbvbvb
nadal nie oddzwonił :O

Też nie lubię jak facet zapomina, ignoruje olewa drugą osobę gdy ona jest totalnie w niego zapatrzona i bardzo go kocha, zależy jej na nim.. Są dwa wyjścia: 1. Zrób to samo albo 2. porozmawiaj z nim najlepiej na spokojnie... szczera rozmowa jest dobra na wszystko i wiele spraw wyjaśni.. Z jego punktu widzenia może to wyglądać tak, że on chciałby pobyć sobie z kumplami sam, "odetchnąć" itp... Może powodem tego że nie zadzwonił jest to że zasnął? albo zapomniał.. Porozmawiaj z Nim.. ;)

Gość bvbvbbvbvb
"Też nie lubię jak facet zapomina, ignoruje olewa drugą osobę gdy ona jest totalnie w niego zapatrzona i bardzo go kocha, zależy jej na nim.. " Rozumiem co próbujesz powiedzieć, ale moim zdaniem nie kocham go ZA BARDZO, tylko zachwouję się normalnie - jestem słowna. Gdybym była uzależniona, i w ogole jak bluszcz to nawet nie pozwalalabym mu na samotne imprezy. "on chciałby pobyć sobie z kumplami sam, "odetchnąć" itp..." Oj ale to ja rozumiem i nie mialam nic przeciwko jego wyjściu. "Może powodem tego że nie zadzwonił jest to że zasnął?" Nie zasnął. Zadzwoniłam, to w tle leciała muzyczka, a on powiedział że siedzi i słucha.

Gość ylylylylyl
a moze nie jest sam??

Gość bvbvbbvbvb
Zapytałam go o to, powiedział że jest sam. Do tej pory nie oddzwonił.

Gość bvbvbbvbvb
No kurcze, piszę cały czas że nie usnął. Widze go nawet teraz na gg, a jak nie dzwonił tak nie dzwoni. To jest totlanie do niego niepodobne! Jutro zrobię mu to samo 😠

Gość nbthgvcdfxsda
i co odezwal sie?

Gość bvbvbbvbvb
Zadzwonil (i to 2 razy), ale nie odebrałam.

Gość nbthgvcdfxsda
dlaczego? przeciez zadzwonil tak jak obiecal?

Gość bvbvbbvbvb
Tak. Dwie godziny po powrocie. Niech się buja. Jutro na imprezę zaprosze chłopaka który do mnie startuje i którego on nie znosi. Powiem mu o tym i wyłaczę telefon.

Gość jadwiga12345
jak to co jak tak kombinuje a nigdy tak nie robil to pewnie cie zdradza

Gość jadwiga12345
nie no zartuje nie ma co panikowac przez to z\e do ciebie nie zadzwonil nie martw sie pozdrawiam

Gość bvbvbbvbvb
jak to nie ma, jak własnie napisałaś że mnie pewnie zdradza :D