Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moby

Czy warto po raz 2 dać szansę Kobiecie??

Polecane posty

Gość całość się panie liczy
skoro chcesz z nią być, to albo będziesz teraz cierpiał nie dając jej szansy albo po tym jak dasz jej kolejną możliwość a ona znów odejdzie. Mając do wyboru te dwie sytuacje na twoim miejscu dałabym jej szansę, ponieważ w tej opcji jest możliwość happy endu :):classic_cool:

Gość warto dac szanse
jesli pomiedzy Wami nie wydarzyly sie jakos potworne rzeczy. Ludzie czasami sie doceiraja, czasami potrzebuja czasu, czasami....ja sama jestem taka dziewczyna, zostawilam mojego narzeczonego wiecej niz dwa razy. Pomimo tego dal mi szanse i znosil wszystko bo wiedzial ze go kocham a moje zachowanie po prostu wynika z lekow, watpliwosci. Teraz jestesmy juz wiele lat razem, bardzo szczesliwy a ja nie powtarzam bledow z przeszlosci.

Gość a możżże
przetrzymaj ją trochę żeby przemyślała swoje zachowanie...

Zależy czy ją kochasz. Jeśli tak, to szansę warto dać. Ja kiedyś nie dałem, a bardzo ją kochałem i potem nie dość, że cierpiałem, to i troszkę za dużo czasu w barach spędziłem. Teraz mam z nią dobry kontakt, ale mam też żonę i niestety nie da się czasu cofnąć. Niestety, bo żona też popełnia błędy i również dostała szansę, jednak tym razem ostatnią (bo nie pierwszą).