Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak se radzicie

Jak se radzicie z porannym zwodem panowie dot. nieimpotentów!

Polecane posty

Gość Jak se radzicie

J.W.

Wstaję, idę do wc, potem do łazienki, myję się, składam łóżko, ubieram i jak idę do pracy, to nawet nie pamiętam, czy był. Żartuję, jasne, że był, ale nic z tym nie robię. To naturalne i po kilku minutach po pobudce, samo mija. Podobno, to oznaka zdrowia.

Gość pęseta
kurna czemu 90% facetów ( i kobiet też) pisze zwód!?!?!? Zwód to takie cos w piłce nożnej jak jeden drugiego ładnie omija i strzela gola, a wy panowie macie WZWÓD do cholery!

Gość dady cool
Ja z koleii jak wstaję to mam zawód...

Miłosny? Czy hydraulik? Ja chyba hydraulik, bo mi leje z rury, jak z cebra. A co do błędów, to oczywiście że to jest wzwód. Istnieje jednak tzw. netykieta. Jeśli komuś to nie pasi, to niech spada. Dzisiaj jest coraz więcej tych z dysortografią (nie mylić z dysleksją). No cóż, takie czasy. Ale czepianie się nie jest miłe. Dajmy im spokój. Swoją drogą, ciekawe dlaczego nie zwracasz uwagi na "se" zamiast "sobie"? Popraw też swoje błędy interpunkcyjne. Pozdrawiam

Gość adsfdfghjhgjl
no mam z tym WIELKI problem. wstaje i zawsze z rana stoji mi pała a szczac sie chce. jak se z tym radzic lac pod prysznicem,?? poki co czekam az opadnie.

Gość adsfdfghjhgjl
problem nie jest błahy, bo jak pała stoi a szczać sie mocno chce, to często sikam sobie po twarzy. Błagam- pomóżcie