Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkurftttttttttttttttfdss

wŁOSY! OBETNE SIE WKONCU NA ŁYSO!

Polecane posty

kur .. ! ostatnio byłam u fryzjera, obciełam się tak krócej, wycieniowane mam. Mam krecono-proste takie włosy. Czasem sie kreca czasem nie, raz na gorze proste .. I chciałam zeby sie kreciły, kur wa jego mac! A one co ku r wa? Myje wieczorem, wstaje rano i co? albo po prawej są proste,po lewej sie kreca, albo w ogole gówno na tej głowie.. wosk nic nie daje, nic wogole niewiem co mam z nimi juz ku r wa robic! prostownice mam ale szkoda mi je niszczyc zreszta jak prostuje to po paru godzinach sie krecą! Jak na złosc, jak chche zeby były proste to są kreecone, i na odwrót! Obetne sobie wszystkie, powyrywam nioewiem!!! wsciekła jestem!

:

Gość dagisa
co to jest chemiczne prostowanie

mam podobny problem, kiedyś miałam włosy proste jak druty...teraz zaczęły mi się kręcić...zaraz po myciu to mam regularne loki, też cięzko mi dopasować fryzurę, bo te które mnie się podobają wymagają gładkich włosów...a efekt prostownicy nie utrzymuje się długo, zwłaszcza przy takiej pogodzie jak teraz....dlatego noszę raczej długie włosy, związane w koński ogon...sa lekko wystopniowane wiec nawet nieźle wygląda ten ogonek...tyle tylko co mogę zmienić to raz na jakiś czas obciąć grzywkę, później ją układać różnie...no i kolor...na nic wiecej się nie zdecyduję...

Gość fryzjerka666
To nie nazywa się chemicznym prostowaniem tylko trwałą prostującą, to jest coś, jak trwała tylko odwrotnie, mówiąc prostym językiem. Kosztuje około 2 tysięcy w salonie w którym pracuję w zależności od długości włosów. Włosy są proste dopóki nie odrosną.

nie chce zadnych trwałych zadnych chemicznych prostowan nic z tego:/ Chce poprostu zbey sie ładnie układaly, zeby sie kreciły :| A one o!:/ niewiem, kupic pianke do kreconych pomoze? czy ten taki krem z pantene ? niewiem luuudzie. http://www.stopklatka.pl/film/zdjecie.asp?t1i=1&xi=12345&number=45&g4i=0 chciałabym miec o takie. wiem ze to nie sa jej naturalne i ze to zrobione:( ale bardzo bym takie chciała, zbey sie tak ładnie kreciły:( A one o, po jednej stronie sie kreca, po drugiej sa proste:/ blee.

Gość super tekst
Ja też mam ten problem:( cale zycie mialam dlugie krecone włosy mam 30lat w sierpniu powiedzialam dosyc czas na radyklane zmiany umowilam się do stylisty fryzjera:) efekt przeszedl doje oczekwania zamiast dlugich lokow mam teraz krotką fryzurkę to znaczy taka przed ramiona ,wlosy wycieniowane ,grzywka itp....gakt muszę je co dzień prostowac prostownicą ale dostaalm profesjonalny preparat od fryzjera do tego i moje wlosy się nie niszcza a po prostowaniu sa idealnie gladkie i efekt cały dzień sie utrzymuje.... Jak wrzucilam fotki na nasza klase do nikt nie nie poznał:) teraz daja mi góra 20lat....a ostatnio w sklepie przy zakupie alkoholu sprzedawca mi powiedzial ze nie letnim nie sprzedajemy...a ja na to że mam 30lat kazal pokazac dowod no i się bardzo zdziwil:) kOCHaNE NIE BOJCIE SIĘ ZMIAN TYLKO ODDAJCIE SIĘ W RĘCA FACHOWCA BY POTEM NIE ZALOWAĆ.....lepiej wydać troche kasy na fryzjera niz iść do podżędnego za 10zl a potem żałować:(

Gość s2sr
jak dziewczyna ma ładną symetryczną twarz to ślicznie wygląda ostrzyżona na jeża

co robic zeby sie kreciły ładnie? mzoe tak jak na tym zdejciu?