Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda maaaamaa

kilkudniowy maluszek śpi już chyba 5godzin czy to normalne?

Polecane posty

Gość młoda maaaamaa

śpi jużtak od ranneej zmiany pieluszki i porannego karmienia czy to normalne? wybudzić na cyca? czy niech dalej śpi? aha dodam ,ze jak śpi nie ma odruchu ssania-śpi spokojnie

Gość ale się cieszę
sprawdź czy równo oddycha i pozwól mu spać. Jeśli chcesz, to pogłaskaj go po policzku leciutko, dla własnego spokoju. Moja też czasem spała tak długo.

Gość młoda maaaamaa
nie oto pytałam jeśli nie masz zamiaryu opdowiedzieć a się tylko mądrzyć to sobie daruj....

Gość młoda maaaamaa
to wyżej pisałam oczywiście do LOLI ale sięcieszę....dziękuję za odpowiedź

Gość młoda maaaamaa
dziekuję za odpowiedzi uspokoiłyście mnie:-) pewnie to pytanie dla wielu z mam jest banalne, ale wolałam zapytać niż drżeć ze strachu i niepewności pozdrowionka

zazdroszczę ci takiego śpiocha. moja jak miała kilka dni to budziła się co 15 minut.. teraz śpiochem nie jest. ma 9 miesięcy, nie przesypia całej nocy a w dzień spała najdłużej 2h :-D pozdrawiam

Gość nie martw sie ....
moja tez tak spała . czasem budzila sie na jedzenie co 2 godz , czasem co 1 godz a czasem spala nawet 5 godz w ciagu dnia . a w nody od prawie samego poczaktu spala przynajmniej okolo 6 godz . po miesiacu wszystko sie unormowalao i jadlla co 3 h w miedzy czasie robila drzemki , a w nocy zawsze przesypiala przynajmniej 6 h . Jezeli twoja dzidzia ladnie je ( nie krotko lecz dlugo ) to nie przejmuj sie ze sobie dluzej pospi widocznie tego potrzebuje

Mój Bartosz też spał po kilka godzin,pielęgniarki w szpitalu mówiły-jak super,tyle śpi,może pani wypocząć...i co???i gówno!!!Mały miał złozoną wadę serca,dużo spal,bo sie męczył... Nie piszę tego po to,by straszyć....

Gość nie martw sie ....
DO ANNAH A KIEDY ZDIAGNOZOWANO U TWOJEGO MALUSZKA WADE SERCA ?

Gość gryyy
powinnas go obudzic - tak male dziecko powinno jesc co okolo 4 godziny max , ja bym sie bala ze zapadnie w śpiaczke z powodu zbyt niskiego poziomu cukru we krwi :O Jak juz nie chcesz go budzic to chociaz na śpiaco go nakarm . jak by mial chociaz miesiac to pozwolila bym, mu spac ale ma zaledwie kilka dni

Gość Moja jak tak spała kilka godzi
na kilka dni po urodzeniu to się okazało, że ma zapalenie płuc :( Tez nie chcę straszyć, ale ja bym sprawdziła, czy ładnie się obudzi. Moja, nawet ja próbowałam to od razu zapadała znowu w sen :( Byłam po cesarce i jeszcze w szpitalu- pielęgniarki twierdziły, ze to normalne po moich zaniepokojonych pytaniach :O

Gość DO AUTORKI....
a nie ma przypadkiem zółtaczki , przy zoltaczce dzieci duzo spia . nie straszcie dziewczyny moja tez czasem przesypiala w ciagy dnia 5 godz , a kazda noc przsypiala przynajmniej bez przerwy 6 h . chora nie byla i nie jest - teraz ma prawie 5 mc i jest okazem zdrowia !

Gość DO AUTORKI....
dodam jeszcze ze moja corcia jak nigdy w dzien juz spi 3 h - byc moze taka pogoda ? o 11.30 ładnie zjadla i ze zmeczenia padla ( wczesniej nie spala od 8.30) nie przjmuj sie na zapas . pierwszy raz tak dlugo spi , ma dobry apetyt ? poobserwuj dzidzie , nie ma co od razu panikowac . powodzenia .

chrzciłam córkę jak miała 3 tygodnie chyba nadmiar wrażeń miała bo zjadła i poszła spać około 17 a na następne papu obudziła się o 7 rano dnia następnego byłam tak zmęczona że sama spałam kamiennym snem i nie mogłam uwierzyć że jest 7 rano niestety zdarzyło jej się to tylko raz potem dawała ostro popalić do roku

Gość deli26
moja ma 3 tyg i dwie nocki przespała juz całe, a w dzien tez potrafi spac 5 godz.