Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna18

Cipka..

Polecane posty

Gość Normalna18

Mam pytanie.. po goleniu mojej muszelki .. zawsze zostaja mi czerwone znaki.. czyli podraznienia po goleniu.. sa ochydne...:| odrazu mowie ze nie zgodze sie na wosk czy cos..:| i czy cipka powinna byc golona codziennie aby miala ladny wyglad? bo gdy chce ja golic codziennie nowe wloski barzo bola..:|

Gość pęseta
ja to robię raz na 2 tygodnie i nie ma nic czerwonego, jedyny minus to czas- ok. godziny trzeba poświęcić, no i wrażliwych może boleć (choć mnie to nie boli)

Gość Normalna18
pęseta...:o chyba bym umarła z bolu.. jestem bardzo wrazliwa w tych miejscach...:| hmm...

Gość pęseta
za 1 razem każdy jest wrażliwy- tak jak z brwiami. a potem to już normalka,

Gość Normalna18
i co ile dni musisz wyrywac?

Gość pęseta
jak wyrwę to mam potem spokój na ok 2 tygodnie, po półtora zaczynaja takie delikatne odrastać, ale znów trzeba wyrywać po 2 tygodniach,

Gość blekotaa
@Normalna 18 A co to za czerwone ZNAKI sie pojawiają? Bo ostatnio na Górnym Sląsku na jednym z kominów w czynszowej kamienicy pojawiły sie ZNAKI, to ludzie zaczęli wszystkim oznajmiać, że objawiła sie Matka Boska

Gość Normalna18
chyba warto na 1.5tygodnia miec spokuj od wolskow... sprobuje wyrwac jednego dzisiaj:D jak bedzie bolalo to koniec:):|

Cóż faceci też czasem muszą coś wyrwać. Nie myślę tu o depilacji ;-) A tak serio, spróbuj w wannie w wodzie, po nagrzaniu ciała, skóra robi się mniej wrażliwa. Serio

Gość slawoo
żle golisz szparkę to znaczy golisz pod włos zobacz w którą sronę wyrastają ci włoski i gol się zawsze z włosem czyli przeważnie do dołu lub w kierunku szparki nigdy odwrotnie a napewno zmniejszy to twoje podrażnienia i nie zmieniaj zbyt często golarki te nowe są zbyt ostre i podrazniają i nie zapomnij o balsamie po goleniu najlepiej z aloesem :)