Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiiaaa883

Czy on ma racje?

Polecane posty

Gość kasiiiaaa883

nasza znajomość od samego początku zaczęła się dość dziwnie.Poznaliśmy sie na portalu randkowym.Od jakiegoś czasu rozmawiałam przez gg z innym chłopakiem byłamz nim już umówiona wtedy napisał on..zadzwonił odrazu i po 30minutowej rozmowie umówiliśmy się..Spędziliśmy ze sobą bardzo miło czas..po czym ja porposiłam go żeby mnie odwiózł na kolejne spotkanie(z tym chłopakiem z kórym byłam omówiona wcześniej)To była konsternacja,ale tak jakoś wyszło.Nie odzywał się potem chyba ze dwa tygodnie tłumacząc że go tak załatwiłam i to ja powinnam sie odezwać w tym wypadku pierwsza jeżeli mi zależny nie on.W ciągu tych dwóch tygodni myślałam że mu sie nei spodobałam i umawiałam się cały czas z tamtym..nei potrafiłam tego zakończyć wiec ciągnełam ich dwóch

Gość puszczalska
:o

Gość kasiiiaaa883
w koncu nie wytrzymałam..powiedziałam mu o tym i miałąm zakończyć tamten zwiazek...Tamten chłopak przedstwił mnie już swoim rodzicom bardzo się zaangażował był takic czuły dobry ale nic do neigo nie czułam.Ten drugii znowu jego przeciwnieństwo,na samym początku robił nienajlepsze wrażenie mimo to zakochałam się w nim:Obardzo szybko mieliśmy swój pierwszy raz.Chciałam pożegnać sie z tamtym umówiłam się pod szkołą mieliśmy iść na ostatni taniec,ale w tym samym czasie podjechał ten w którym sie zakochałam i nei wiedziałam do kogo wyjść bo ten pwoiedział że nie chce mnie znaić jak jeszcze raz się z tamtym spotkam i mam zerwać telefonicznie.Czekałam w szkole 3 godziny aon rozmawiał ze mną prze ztelefon...wkońcu wyszłam znim drugimi drzwiami tamten czekał...i czekał dzownił miałam straszne wyrzuty sumienia

Gość kasiiiaaa883
Przez mięsiąc było wspaniale....potem nagle nie miał czasu żeby się spotykać dzwonił cały czas ale wiecznie był zajęty...az pewnego dnia nie zadzwonił wcale.ponieważ tak samo zachowywałam się jak chciałam zakończyć znajomość ztamtym uznałam że chce mnie zostawić wiec napisałam mu esemsesa

Gość kasiiiaaa883
w którym stwierdziłąm że zachował sie jak tchórz że mógł mi to powiedziewć w 4 oczy i że życze mu mimo wszytsko szczęścia będę miło wspominać..i że jeden z tych kolesi z którymi spotykałam sie ztego portalu wcześniej jest tak wytrwały że bedę się znim spotykać za tą wytrwałość własnie:Oizeby się o mnei nie martwił że mneio zranił że jakoś sobie dam radę

nie martw się on też pewnie dyma inne na boku ten drugi też nie miej wyrzutów sumienia działaj na dwa fronty tylko sie dobrze zabezpieczaj bo nie będziesz potem wiedziała z którym masz dziecko ( drobna rada )

Gość kasiiiaaa883
Na co on zaniemówił:Ostwierdził że "podobno"przez myśl mu nei przeszło żeby mnei zostawić ale teraz widzi z kim ma doczyneinia:Onei może mi wybaczyć tej obojętnośći w tym ssms tego że powiedziałam że bee się spotykała z tamtym.Nie dociera do neigo że napsiałam tak specjalnie bo poczułam się skrzywdzona.nadal dzwoni ale nie jest już taki sam....twierdzi że cały czas się zastanawia czy to ma sens i kim ja naprawde jestem:O

Gość mariol1980
sama musisz odpowiedziec sobie na pytanie czego właściwie chcesz, albo wóz albo przewóz

Gość kasiiiaaa883
jak two wsszytko czytam co tu napsiałam dopiero to do mnei dotarło jaka jestem żałosna:O

Gość kasiiiaaa883
ja chce ale oni nie traktuje mnie juz tak jakbym chciała...Już same poczatki były bardzo trudne moi rodzice go nie chcieli zaakceptwować chcieli wyrzucać mnie z domu..tyle przeszłam..a teraz ta przygoda się kończy przykro mi jest:O

Gość mariol1980
głowa do góry, trzeba myslec pozytywnie!!!!!!!!!!!

Gość kurwaaaaaaaaaa
daj sobei spokój nic z tego nei będzie:Onie macie najmniejszych szans jeżeli tak zaczynacie strach pomyśleć co będzie dalej:O

Gość hhhhhhhhehee
udusiłbym taką idiotkę:O

Gość oczywiście że nie ma racji
trafil mu sie Aniłoł i jeszcze śmie wybrzydzać:oZostaw go bo nie jest Ciebie wart:D

Gość mariol1980
Jak na mój gust to masz jeszcze malo wiosenek, skoro piszesz o szkole itp pierdołach, za pare lat inaczej na to wszystko spojrzysz

Gość mariol1980
A na pytanie czy ma rację to MA!!!!!!!!!!

Gość kasiiiaaa883
mam 21 lat

Gość kasiiiaaa883
powinien mnie zostawić po tym....I dlaczego jego tak najbardziej zirytował ten sms nie to że spotykałam się z nim i z tamtym nie to że umówiłam się z dwoma z godziny na godzine ale ten sms..

Gość kasiiiaaa883
on jest starszy ma 29 lat

Gość tak to bywa jak dorosły facet
zauroczy sie taką własnie smarkulą:O

Gość mariol1980
Ogólnie faceci są strasznymi egoistami, oczywiście żaden do tego sie nie przyzna, ale wiem co piszę. Lubią być na perwszym miejscu, kochają komplementy bardziej niż kobiety, Twój men poczuł się urazony a męska duma jest inna niz kobieca.

Gość mariol1980
A jeszcze jedno on ma 29 lat ale rozumu może miec tyle co 14-latek.

Gość mariol1980
Wiek w dowodzie nie jest wykładnikiem.

Gość wg mnioe ma racje
w tym smsie pokazałaś mu że jest Ci całkowicie obojętny że masz go w dupie...jak nie on to se znaidziesz inego...potym co z Tobą przeszedł to sie nei dziw że powiedziała :STOP:O

Gość jestes egoistyczna dziffką

Gość masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:Oczy ty czytasz co to piszesz...?podziwiam faceta:O

Gość vdvdvvd
głupia pizda jestes i tyle, co tu wiecej pisac.