Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamimami

We Just Want To Be A Mother

Polecane posty

Gość mamimami

To jest tamat dl akobiet, kktore czekajac na upragnione 2 kreski doszukuja sie u siebie wszystkich mozliwych obajwow wczesnej ciazy. Desperacko sprawdzajac czy sluz sie juz zmienil, czy temperatura aby nie spadla, czy sutki juz bola...myslac o tym, wydaje sie, ze to juz moze byc ciaza, bo kazdy najmniejszy sygnal organizmu identyfikowany jest z domniemaniem ciazy, a jest to niepotrzebny dodatkowy stres....poza tym w zasiegu reki czeka na nas test, niecierpliwie czekamy na jego zrobienie, wydajemy setki zlotych na extraczule testy, a kiedy kolejny wykazuje jedna kreske-popadamy w rozpacz i przygnebienie;/ na nic zdaje sie pozytywne myslenie, bo wcale ni ejest latwo sluchac tych dobrych rad- ze wszystko bedzie ok tylko trzeba wrzucic na tzw lluz. tylko jak??? latwo mowic wrzuc na luz....kiedy dowiadujesz sie, ze kolejna mloda kobita zalicza wpadke, to wydaje Ci sie, ze los nas chyba jakos pokaral....a my miesiac, po miesiacu bedziemy czekac na kreski...badac hormony, sprawdzac plodnosc, myslac, co z anmi jest nei tak:) az w koncu dostaniemytak bardzo oczekiwany i zasluzony prezent !!!:)

Gość upupup
:):):):):):):)

Gość trzeba bylo po polsku
bo chyba zainteresowane kobiety nie wiedza o co chodzi...:O

Gość ale przecieez
mamani, na innym topiku pisalas, ze nie planujesz wiecej jak 2 dzieci. dopiero urodzilas a tu znowu chcesz???

Gość Aspro
właśnie

Gość kksjdklajodf
ale przeciez to pisala mamimami a nie mamani

Gość mamimami
ale przecieez --------->>mamamani to nie to samo co mamimami :)

Gość mamimami
trzeba bylo po polsku ----------->>>zainteresuje sie ten, kto umie po angielsku w takim razie...

Gość mamimami
ale przecieez =------czy tam mamani, nie wiem duzo tu tych mam:) myla sie, ale ja nei jestem jeszcze mama, w ogole.

Gość angielski znam ale nadal
nie wiem, czemu akurat to pisac po angielsku

Gość mamimami
bo taki mialam kaprys. jejku, czy to takie wazne..sa wieksze proble,y, niz ten w jakim jezyku jest ten temat....w czasach tak duzej emigracji, moge sie zalozyc, ze 95% uzytkownikow tego forum zrozumie to co napisalam...