Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatrice_Bb

doradźcie

Polecane posty

Gość beatrice_Bb

Hej dziewczyny.Domyslam się, że strasznie sie będziecie ze mnie śmiały, no ale cóż, muszę sie zapytać bo mi to spokoju nie daje. Zażywam tabletki anty i parę dni temu kiedy rano brałam tabletkę to wzięłam ją do ust i tak jak by mi się gdzieś zawieruszyła, to znaczy musiałam jej poszukac językiem. na szczęscie po pary sekundach (myślę, że nie wiecej niż 10 sekund) ją znalazłam językiem, i w związku z tym moje pytanko: czy przez te kilka sekund w buzi mogłą się troche rozpuścić i czy to co się rozpuściło w ustach a nie gdzieś dalej nie osłabi jej działania???Dodam że parę dni wcześniej współżyłam i stąd moje obawy....

Gość inkalol
pytanie nie powiem dziwne, ale sie nie martw jestes zabezpieczona w pelni, "rozpuscila" sie w twoim organizmie wiec nie ma znaczenia czy na poczatku ukladu pokarmowego czy w srodku

Gość beatrice_Bb
Wiem wiem, że dziwne, ale to przytrzymanie w ustach wzieło się stąd, że jak ją znalazłam (po rpostu zsunęła mi się pod język) to potem przez chwilke przytrzymalam ja na języku, żeby sie upewnić że ją mam:D:D taka ze mnie kombinatorka:( tak myslisz, że jesli to było w ustach to sie i tak wchłonęlo????a poza tym pocieszam się jeszcze tym, że tabsy mają tą powłoczkę ochronną i jesli się cos rozpuściło to chyba to...

Lool ;D nawet haj sie rozpuscilo na języku, to nie zgunęło ani nie wyparowało, tylko ze śliną poszło do żołądka jakby nie patrzeć ;D nie pomysllas o tym?

Gość beatrice_Bb
Czyli jednym słowem mogę być spokojna waszym zdaniem, tak??

Gość beatrice_Bb
No i jeszcze zaraz po połknięciu wypilam sporo wody, żeby wszytsko sie ewentualnie wypłukało i dostało do żołądka