Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijama

czy taki związek ma sens

Polecane posty

Gość mijama

Jestem w nowym związku, w poprzednim się zawiodłam.Kocham go , daje mi poczucie bezpieczeństwa, ale są pewne żeczy które z perspektywy czasu sa coraz bardziej widoczne . Zastanawiam sie czy to ten którego szukałam?

Gość mijama
bardzo sie róznimy , ja żywiołowa on -powolny, ja lubię spedzać wieczory rozmawiając miło - on raczej milczący, wystarczy mu że jestem. Czy wy też macie takie obawy?

Gość bardzo nas to interesuje
obawiamy się, że do poważnego związku jeszcze nie dorosłaś, bo to ZECZ dla poważniejszych ludzi:P

Gość mijama
jestem w związku ze słownikiem ortograficznym, ale mu nie ufam :O

:D:D

Gość cxxxcv
a poprzedni pewnie byl zywiolowy i wylewny :P

Gość mijama
chyba nie masz racji , przezyłam juz jeden zwiazek który trwał kilkanaści lat,ale zawiodłam sie. rozstałam. Nie potrafę zyć sama , chce mieć dla kogo żyć. Obawiam się tylko aby nie popełnic jakiegoś błedu , wydaje mi sie że na siłe chce z nim być i do tej pory nie widziałam jego błedów , a teraz się zastanawiam.

Gość Młodaaa_19900
Według mnie jeśli się kogoś kocha powinno się albo dostosować albo iść na kompromis każdy lubi co innego, mój chłopak lubiał imprezować ja nie.. Byłam z nim raz na imprezie i TYLKO raz.. Kochamy się i wolimy spędzać czas razem.. w ciszy.. itd.. To jest miłość.

Gość bbonifacy
Kilkanaście lat w poprzednim związku ? To ile tym masz teraz lat, żeby pytać się na forum o takie rzeczy 20-latków ? Kobieto, czy Ty masz mózg ?! Czy potrafisz myśleć ? Jak potrafisz, to pomyśl i odpowiedz sobie sama na pytanie.

Gość mijama
najbardziej róznimy sie pod względem sexu , jemu wystarczy ty 3 minuty ( bo dłużej nie może) i przytulenie , ja nauczona z poprzedniego związku do namietnego pełnego urozmaiceń sexu. kocham go ale troche mnie to martwi

nie wyrabiam juz:D