Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstajnik111

swiezo po rozstaniu szuka swiezej po rozstaniu

Polecane posty

Gość rozstajnik111

jako ze dosc burzliwie sie rozstalem i jestem lekko zalamany, szukam kobiety w podobnej sytuacji w celu wspolnego poradzenia sobie z zaisniala sytuacja (klin)

Gość celuj celuj
a ten klinik, to ma być "numerek", czy na zamówienie nowa miłość?

Gość no wiec niestety
ja też jestem w takiej sytuacji jak ty. Z tym, że w ,,metodę klina" mało wierze:(

Gość celuj celuj
takich jak Ty...i TY...no i ja (choć płci przeciwnej) sa milioooooony, szkoda,z ę to jakoś cholipka nic nie daje duszy pobitej :(

Gość no wiec niestety
No tak:( Ale ostatnio też już sie zaczynam nad tym ,,klinem" zastanawiać...a może wyjdzie z tego coś więcej...

Gość bardzo nas to interesuje
jasne, jedna cię olała to chcesz emocjonalnie wykołowac drugą:O ale egoistyczne podejście babki, trzymajcie się od niego z daleka:P

Gość celuj celuj
cóż...ja za zabawy już podziękuje pieknie, moje serce jest nadal w imadle- po skeleju...jeszcze trochę to potrwa...klinuj sie, żałuję tylko łez tej, która do tego Ci posłuży, kobiety się zakochują, a meżczyźni lubią tylko mieć wygodnie w tyłeczek....

Gość celuj celuj
zakochują zakochują zakochują patrzcie, cenzurują miłość !!!!! ;-)

Gość rozstajnik111
szukam konkretnej osoby i pisze po co, czemu wiec komentarze o zakchaniu, czemu egoistyczne podejscie, przeciez pisze o co mi chodzi. moze sie zakochamy w sobie

Gość balba2344
A ile masz lat i co robisz na damskim forum?

Gość no wiec niestety
najważniejsze pytanie... co skłoniło twoją dziewczynę żeby Cię zostawić? Jaki miała ku temu powód?

Gość rozstajnik111
29, trafilem tu z przypadku rozstalismy sie poniewasz nasze charaktery byly zbyt podobne

Gość balba2344
hahaha. Ja też miałam podobny charakter do mojego eks, ale różne potrzeby i zainteresowania... Pewnie za parę lat byśmy się bili ;) No ale 6 lat razem, to kawał czasu i żal, że nie wyszło

Gość no wiec niestety
ludzi dzieli najczęściej różnica charakterów i różne priorytety życiowe

Autorze, zdajesz sobie sprawę z tego, że jeśli nie poradziłeś sobie z emocjami po rozstaniu, to 1. szukając klina, szukasz nie tyle człowieka, co INSTRUMENTU poradzenia sobie z zaistniałą sytuacją 2. nie jesteś w stanie nawiązać trwałej relacji z nowym partnerem, bo jesteś pełny zbyt swieżego żalu. MOŻESZ KOGOŚ SKRZYWDZIĆ. "rozstalismy sie poniewasz nasze charaktery byly zbyt podobne" - co to, u licha, znaczy?! Podobieństwo charakterów zazwyczaj pomaga, chyba, że w Waszym wypadku oznaczało, że żadne z Was nie lubiło brać odpowiedzialmości za problemy lub nie znosiło kompromisów...

Gość rozstajnik111
zainteresowania te same,nawet identyczne. priorytety te same podobnie jak charakter, kazdy chcialna swoimpostanowic. nie znosilo kompromisow, i nie odpuszczalo w klotniach,chcialo na swoim postanowic

Gość rozstajnik111
energincza,ja bylem sklonny ale przez jej zachowanie nie odpuszczalem i tyle

Rozstajnik Kup sobie winko, ciastka, wypisz wszystkie błędy, jakie popełniłeś w związku, wypisz cele, jakie chcesz osiągnąć, odpuść jej, odpuść sobie, poznaj nowych ludzi - ale koleżeńsko, uspokój się i wtedy szukaj :)

Gość rozstajnik111
Energiczna swiety nie bylem to normalne, tyle ze nie jestemosoba ktora lubi byc sama, milo miec kogos do przytulenia wieczorem. na brak znajomych, towarzystwa nie moge nic zlego powiedziec jednak to nie to samo. nie jestem z gatunku sciemniacza, rozmowy i przyjazn jak najbardziej

Gość no wiec niestety
no nie każdy lubi się przytulać... mój lubił, ale na początku a mi bardzo tego brakowalo nawet będąc w związku. Może lepiej znaleźć narazie koleżanke, a z czasem...się zobaczy?

Gość to mów plaster

Gość rozstajnik111
Energiczna masz racje, ale ja z natury nie krzywdze ludzi, nie klamie, nie porownuje tez nie lubie tego slowa, jakos tak wyszlo no wiec kolezanke jak najbardziej,nie jestemz tych co to do lozka ciagna tylko i wylacznie,bardzo lubie wspolnie spedzac czas, rozmawiac itp

Gość no wiec niestety
to myślę, w ten sposób łatwiej będzie Ci kogoś poznać... nie nastawiając się od razu na związek tylko na nową znajomość dzięki której może łatwiej Ci będzie przetrwać ten trudny moment...

Gość jestem z miasta - to widac
w sumie - jak sie z toba skontaktowac?

Gość KrOpEcZkOwA
mnie możesz przytulić :-) i porozmawiac możemy :-) co dusza zapragnie..oczywiście w granicach rozsądku ...zostawiłam mojego bo było za dużo kompromisów z mojej strony,on tylko chciał więcej i więcej:-)