Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19latka

jak sprawdzic czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość 19latka

nie wiem ... sa jakies sposoby..? w pon ide do ginekologa bo mam wizyte ale to za daleko. a dzis wszystko pozamykane jutro niedziela;/ zwariuje do tego czasu... miesiac temu odlozylam tabletki przez ten tydzien strasznie mnie bolaly jajniki jak nigdy a do tego bylo mi niedobrze i wogole cos sie dzialo zlego z moim organizmem. akurat tydzien temu odbyl sie stosunek;/ dzis wstaje a moje piersi sa nabite jak podczas brania pigulek;/ no i dzis powinnam dostac okres chociaz po odstawieniu moze on sie spoznic. moze dzis dostalam owulacje? wczoraj mialam temp 36.8 a dzis 37.2;/

Gość 19latka
a i gumka nie pekla...ale i tak sie boje;/

Gość proszę bardzo.................
ból jajników nie ma nic wspólnego z ciążą. Ciąża nie boli :) Jutro supermarkety są otwarte, więc możesz kupić test. Tyle, że po tygodniu nie wykaże nic. Weź na wstrzymanie

po za tym jeden dzien spoznienia to nie koniec swiata, gumka nie pekla to skad ciaza? slabo mi czasami....

jezeli chodzi o bol jajnikow, to nigdy mnie nie bolały... dopiero jak zaszlam w ciaze, wiec w tym cos jest... no ale taka prawda po tygodniu nie ma objawow!

Gość justa76.1976
Po tygodniu ciąży to nawet lekarz nie potwirdzi jak zabezpieczałaś sie to nie jesteś w ciąży

Gość 19latka
ufffff:) dzieki

Gość 180380
dziewczyny maja racje po tygodniu lekarz nic nie zobaczy, ja bylam po 3 tygodniach od stosunku to wtedy juz moze zobaczyc ciaze przez usg dopochwowe, na test tez jest za wczesnie, mnie teraz tez strasznie bolaly jajniki i myslam ze moge byc w ciazy albo zaczyna sie dziac cos zlego, ale okazalo sie ze ze sprawami kobiecymi wszytsko ok a te bole "jajnikow" wynikaja z zapalenia drog moczowych;) wiec spoko nie masz co sie na zapas denerwowac:0 wszystko bedzie dobrze, zabezpieczyliscie sie wiec ciaza raczej niemozliwa:) glowa do gory