Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxyyyy

to głupie, ale chce was prosić o opinie

Polecane posty

Gość xxxxyyyy

rozmowa chlopaka i dziewczyny, jedno z nich jest za granica od jakiegos czasu, ostatnie 3 dni sie mijali na skype nie mogli normalnie pogadac dzis sie umowili ale znow nie wyszlo zgranie sie z czasem i mieli dla siebie doslownie 5 minut pozegnanie ON: smutna jesteś ONA: nie przejmuj sie, zaraz mi przejdzie ON: to dlatego ze myslisz ze moge sobie kogos znalezc ONA: nie dlatego, tylko dlatego ze ostatnio sie mijamy, ale po tym co napisales to nie wiem co mam myslec ON: napisalem zebys tak nie myslala ONA: nie myslalam, napisalam dlaczego posmutnialam to Ty napisales o znajdowaniu kogos nowego ON: bo myslalem ze to przez to, a teraz bedziesz mi zarzucac ze kogos szukam, zaczyna mnie to wkurzac nie chce o tym gadac ONA: ok to juz spadam nie bede Cie wkurzac, pa Ani On ani Ona od poczatku wyjazdu nie wspominali nic o tym, zeby ktokolwiek mial kogokolwiek szukac. Jestem dziewczyna, czy faceci moga na prawde odebrac to za zarzucanie ze kogos sobie szuka? Ja ani nic takiego nie mysle, ani nie powiedzialam :/