Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nazwal mnie idiotka

Polecane posty

wybaczyc?

Gość słownik nie gryzie
Wszystko zależy od tego, czy rzeczywiście jesteś idiotką. :D

:(( gdyby mneie kochal to by tak na mnie nie powiedzial

Gość ktoś tam tammm
Mnie mój nazwał po pół roku kurwą, po pijaku. Wybaczyłam. Potem było Ty suko, szmato, debilko, psycholu.. Po jakimś czasie się przyzwyczaiłam i uwierzyłam, że to moja wina. Uciekaj... On przestał Cię szanować. Będzie gorzej

Gość hmm351
jest hujem jebanym rzuc go w te pędy

Gość ZIAJAAAAAAAAAAAAA
porozmawiaj z nim na spojojnie, ze za bolało cie to co powiedział... ze ty nawet w gniewie nie potrafiła byś mu nazwymyslać bo go szanujesz i tego samego oczekujesz od niego..

Gość glupia picz
tak to sie zaczyna, kiedys bylam z chlopakiem na studiach parą, raz mi coś tłumaczył z ekonomii chyba i czegoś nie zrozumiałam i spytałam go jeszcze raz a on do mnie -spierdalaj, a byl wczesniej naprawde kochany i bylismy b. szczesliwi, dla mnie to byl szok i wyszlam on pobiegl za mna, przepraszal. niestety los daje nam po cos takie sygnaly ;) juz nie jestesmy razem, a zaczelo sie niewinne od przeklenstwa to co bylo potem to juz kloszmar

to bylo tak jakis tydzien temu ja go po pijaku wyzwalam od frajerow ...on na drugi dzien normalnie sie do mnie odzywal jakby nigdy nic! nawet mielismy sie spotkac...dzisiaj pisze do niego bo chciialm sie umowic a on ....nie pisz do mnie nie jestem frajerem ...idiotko ..nie pisz do frajera ..? o co kaman??

Gość glupia picz
zabolalo to go ;)

no ale przeciez rozmawialismy normalnie na drugi dzien?? raptem sobie przypomnial po tygodniu?? ja myslalam ze juz o tym dawno zapomnial dlatego mnie zatkalo jak tak powiedzial ...

Gość nie moge z Ciebie
nazwij go że ma małego chuja jak tak cie to zabolało!!!!!! A z resztą bez powodu by Cię tak nie nazwał. Rozumiem jesli nazwie Cie dziwka suką albo kurwa a nie idiotka. matko normalna apokalipsa no nie

co ja mam teraz robic??? jak go przeprosic jak on nie chce ze mna gadac...:(((((

Gość ktoś tam tammm
dostałaś za swoje. Ja mojego nie wyzwałam gdy nazał mnie k...

ktoś tam tammm wiem ale po tygodniu?? nie rozumiem tego ...czemu odrazu mi tak nie powiedzial tylko dopiero teraz?bylam pewna ze jest wszystko ok a tu takie teksty mi puszcza :((

Gość nie moge z Ciebie
A ja tam mysle że juz sobie kogos poszukał, kogos kto go nie wyzywa po pijaku. dziewczyno trzba było mysleć wczesniej. A dlacyego naywaas Go frajerem wiesy w ogle co to znaczy??????

bo mnie wkurzyl i mnie ponioslo :(

Gość nie moge z Ciebie
No oki ale wiesz w ogóle kto to jest frajer?? No chyba że Twój chłopak juz były jak mniemam sypie na Policji....

Gość nie moge z Ciebie
Nigdy nie wyzywaj chłopaka od frajerów juz lepiej nazwij Go gejem czy nawet szmaciarezm ale nigdy Farjerem, że Ci nie wyjebał za to to tez sie dziwie....

a czy to wazne czy wiem- frajer ma kilka znaczen

Gość nie moge z Ciebie
Słuchaj to nie wazne wyzwac kazdy głupi potrafi ale przeprosic jest sztuka. Dam Ci jedną rade NIGDY nie wyzywaj chłopaka od cweli czy farajerów bo to ich poprostu boli. Teraz może skonsultował sie ze swoimi kolegami i teraz juz Ci nie wybaczy. Jeśli jestes taka głupia to badz. A nie jest Ci głupio że może to był własnie ten jedyny i teraz Go starciłas??????? Pech .........

no ale kto tak reaguje?? po jakims czasie dopiero...ja tego nie rozumiem........przeprosilam go tez dopiero teraz.......napisal zebym juz nie pisala do niego :( ja nie lubie sie narzucac i co ja mam teraz zrobic?

Może mu się jedynie wymsknęło a ty już siejesz panikę... jeżeli cie przeprosił i widać było po nim iż jest mu z tego powodu przykro to olej to...potraktuj jako nic nie znaczący incydent i już wsio... nie ma powodu robić z takiej błachostki nie wiadomo jakich problemów...co innego gdyby za tobą nie pobiegł i nie przepraszał

annusia. przeczytaj dokladnie wszystko - wyszlo na to ze to ja mam go przeprszac :(

Gość fdgfd
już mu sie uprzedmiotowilaś

Gość nie moge z Ciebie
Wiesz co kiedys moj były chłopak nazwał mnie dziwką. Wiesz co ja wtedy zrobiłam??? Heheh podeszłam do niego i tak mu wyjebałam że na drugi dzień miał limo. Nie mogłam z tego, olałam to przepraszał mnie i ja mu wybaczyłam no bo w koncu tez mu wypierdoliłam w oko no nieeee... No ale i tak nam sie nei udało rozstałam sie z nim po roku... tylko że u mnie było inaczej on wyzwał mnie od DZIWEK a nie od IDIOTEK ..... A ja na Twoim miejscu nie denerwowałaym się tym że on wyzwał Cie od idiotek . a tak na marginesie to nie ty powinnaś mu wybaczyć tylko on Tobie....

jak mam go przeprosic??? dajcie jakies dobre sposby tak zeby zadzialalo