Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie glupie

Ciąża 15-16 tydzien.. czy nie

Polecane posty

Gość pytanie glupie

Mam pytanie.. czy jest możliwa ciąża w takiej sytuacji, byl stosunek bez zabezpieczenia w dniu kiedy zapłodnienie jest możliwe najbardziej.. I od tego czasu miałam już 4 okresy, ale jakies inne.. ( skąpiutkie, bardzo mało świerzej krwi, raczej taka brunatna, poza tym baaardzo skąpe, tak że w dwóch pierwszych dnaich, wystarczyla by jedna podpaska..na każdy dzień.. ocziwście zmeiniaąlm częśćiej, a na kolejne 2 dni to już wkładka wystarczylaby).. to byłby juz 15-16 tydzien, czuje ogromne napięcie piersi, są pełniniejsze większę, czuje że troszkę utyłam.. brzuszek jest wyrażniejszy.. Nie mam innych objawów.. no poza bólami brzucha jak na okres, od jakiegoś czasu.. A i dodam że teraz też czekam na ten okres ma być 4.11. A i mam takie dziwne ruchy jelit, napadowe..delikatne tak jakby coś się przelewało..Czy jest możliwośc że to ciąża??

Gość pszczółka1234
zalecam wizytę u ginekologa

Gość pytanie glupie
dodam że bylam już ciązy.. nawet dwoch poronienia.. niestety.. ale wtedy miaalm inne objawy ciąży książkowe, nudności, obrzmiałe piersi, metaliczny posmak w ustach , zachcianki.. duzo tego było no i zatrzymanie okresu calkowite..

Gość pytanie glupie
przed chwilą czulam takie dziwne ruchy w brzuszku.. czuc bylo przez skore.. jakby coś pukalo od środka ( wiem że to glupie), po za tym na zdrowy rozum w okolicach pępka jest tętnica.. ale to tak raczej z boku było..

Gość nie no kuźwa
piszesz ze to moze byc 15-16 tydzień,kurwa czemu testu nie zrobisz idiotko?? matko,co za wieśniara!!:O:O

Gość pytanie glupie
nie no kuźwa Od wieśniar to sobie wyzywaj ludzi z otoczenia swojego,a nie ... Testu nie robie bo się boje, wczesniej zawsze testy były zlym znakiem.. za każdym razem gdy zrobilam po kilku dniach radości ronilam te dzieci.. jestem po 2 poronieniach..

Gość blue-true
1. zmień lekarza 2.test co ma byc to bedzie :) a bedzie dobrze. :)