Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

skutecznie sposoby na przeprosiny-jak go przeprosic??

Polecane posty

jakie sa wasze sposoby ??

Gość zalęzy o co chodzi
Jak wyzwałaś Go od np. frajerów to nic z tego..

jak to nic z tego?? juz mu powiedzialam ze przepraszam i ze bylam pijana i nie pamietam nic..co moge jeszcze zrobic?

skoro już przeprosiłaś to nic więcej nie rób, nie narzucaj się. Przejdzie mu to się odezwie. No chyba że zdradziłaś.

Gość zalęzy o co chodzi
Powiedz do niego że bardzo Go kochasz i nie chcesz żeby przez takie cos rozpadł się wasz związek. Powiedz że przepraszasz Go z całego serca i zaproś Go do siebie na romantyczna kolacje. Pod pretekstem że chcesz z nim poważnie pogadać

chyba odczekać, nie drążyć, niech mu przejdzie złość mój po ostrej akcji nie ma ochoty gadać, musi opaść podniecenie i dopiero za jakiś czas mozna się pogodzić - wczesniejsze próby mogą się skończyć niepotrzebnym rozjątrzeniem wiem, że trudno wytrzymać, kobiety strasznie lubią omawiać drobiazgowo każdy problem, wyjaśniać sytuację itp.

Gość spotakał się z nią
a to, że on nazwał cie idiotką będąc w dodatku trzeźwy już nie ma znaczenia?:O

ja też tak robię, w radzeniu jest się zazwyczaj dobrym, gorzej samemu wdrożyć to, co zaleca się innym :) ale cały czas pracuję nad sobą i przyznam, że to naprawdę działa, kłótnie nie kończą się już tak potwornymi awanturami apropos autorki, dopiero teraz przeczytałam na innym topiku, że obraziła swojego faceta przed tygodniem - obawiam się, że po przejściu pierwszej złości, on teraz wyżywa się na autorce mój nigdy tak długo się nie wściekał, raz tylko przez jakieś 3 dni, a ja durna zasypywałam go smsami i histerycznymi mailami - pewnie miał niezły ubaw

Gość zalęzy o co chodzi
phamber ---> no tak tylko zalezy od chłopaka jaki jest czy jest wylewny czy bardziej skryty no nie?/ Nie którzy chca pogadac o problemie a inni wola milczec

Gość olejzpierwszego
no a on snajdzie inna w miedzy czasie... twoja znienawidzona kolezanke.. i bedziesz happy :-D

Gość spotakał się z nią
ona juz disiaj założyła jeden topic. napisała, że kiedy była pijana nazwała chłopaka od frajerów a mu sie po tygodniu przypomniało i napisał jej smsa: `nie jestem frajerem idiotko` czy jakos tak

Gość zalęzy o co chodzi
olejzpierwszego --->dobre

oo nie wiedziałam że pisała już w innym topicu :) cóż, ja również miałam różne 'przygody' ale z tego co widzę lepiej dac czas na ochłonięcie :D

jeszcze coś - choć w zasadzie jestem przeciwna obrzucaniu się inwektywami (mimo, iż czasem i ja to robię), to pomysl autorko sama - Ty nazwałaś go kretynem, on Ciebie idiotką - jesteście kwita to tylko słowa - i mimo że często od "idiotek" się zaczyna a na "k..." i biciu kończy, to nie jest to regułą ja np. kocham swojego męża, a w złości potrafię nazwać go we wredny sposób, czego potem żałuję i nie po pijaku

ooohoho... to nie łanie wyzywac swojego mężczyznę. Skoro napisałaś po pijaku, że jest frajerem to sorry, ale ja już się nie wtrącam. Nie odezwałabym się nigdy do faceta, który napisałby mi że jestem szmatą czy coś, a potem mnie przepraszał. :o

:((

Gość zalęzy o co chodzi
volume_six ---> tak tylko że on ja wyzwał od idiotek a nie od szmat a to jest jakby nie było rożnica no nie

Gość zalęzy o co chodzi
smutna dasz rade wierze w Ciebie:)