Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie glupie

Ciąża 15-16 tydz. jakie objawy..

Polecane posty

Gość pytanie glupie

Mam pytanie.. czy jest możliwa ciąża w takiej sytuacji, byl stosunek bez zabezpieczenia w dniu kiedy zapłodnienie jest możliwe najbardziej.. I od tego czasu miałam już 4 okresy, ale jakies inne.. ( skąpiutkie, bardzo mało świerzej krwi, raczej taka brunatna, poza tym baaardzo skąpe, tak że w dwóch pierwszych dnaich, wystarczyla by jedna podpaska..na każdy dzień.. ocziwście zmeiniaąlm częśćiej, a na kolejne 2 dni to już wkładka wystarczylaby).. to byłby juz 15-16 tydzien, czuje ogromne napięcie piersi, są pełniniejsze większę, czuje że troszkę utyłam.. brzuszek jest wyrażniejszy.. Nie mam innych objawów.. no poza bólami brzucha jak na okres, od jakiegoś czasu.. A i dodam że teraz też czekam na ten okres ma być 4.11. A i mam takie dziwne ruchy jelit, napadowe..delikatne tak jakby coś się przelewało..Czy jest możliwośc że to ciąża??

a nie możesz poprostu zrobić testu? jak jesteś w 4 miesiacu to test ci napewno wyjdzie :)

Gość pytanie glupie
Nie chce robić sobie nadziei wogole może to dlatego że mam apetyt przeogromny ostatnio i jem dużo więcej..przecież wkońcu okres by zaniknąl,a poza tym to żadko się chyba zdarza że wogóle w ciązy jest okres..Co się czuje jak się ejst w 15-16 tyg.?

róznie sie czuje. każdy czuje inaczej ja w 1 ciazy nie czulam zupelnie nic w 2 ciązy ruchy dziecka poczulam w 13 tyg w jednej i 2 ciazy bylam dosyc nerwowa mialam zmienne nastroje no i mdlości. ale tym sie nie sugeruj test naprawde nie kosztuje duzo zrobisz i bedziesz wiedziala. Mnie się wydaje ze ciąza jest maloprawodopodbna ale nie niemożliwa :)

to jest czwarty miesiac wedle mojego rozeznania. test powinnas zrobic bo chyba juz czas isc do lekarza ... jesli jestes w ciazy. a jesli nie to tez skro przez cztery miesiace msz takie skape okresy (jesli bardzo sie roznia od normalnych).