Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88100400000

Jak dowiedziec sie czy facet kogos ma?

Polecane posty

Gość 88100400000

Jak w temacie...Znacie moze jakies pytania z ktorych mozna dowiedziec sie czy facet jest wolny czy zajety? Jednak nie chce aby te pytania byly zbyt doslowne, zeby on sie nie odmyslil;) Licze na wasza inwencje tworcza;) a i dodam ze facet jest masazysta

Gość 88100400000
* domyslil mialo byc

Gość tralaliiiiii
ja bym powiedziała "Twoja/Pana dziewczyna ma fajnie mając na codzien takiego masażyste" i czekac na reakcje

Gość 88100400000
tez juz o tym myslalam, ale i tak to jest zbyt doslowne. Zaraz sie domysli ze chcialam wybadac czy kogos mam

Gość nie rób tak
bo to jest oczywiste,że się chłopak kapnie i głupio ci będzie

Gość olaolaholahola
do mnie ostatnio kolega z pracy jakby chcial mnie ustrzec ze juz ma dziewcyzne zaczał nawijkę o filmach i zeszlo na jeen i mowi, ogladalas, a ja ze nie, a on ze no moge ci pozyczyc, bo juz obejrzalem z e swoja dziewczyna wczoraj :) smieszne to bo co mnie to interesueje (ja zaczelam dopiero byc w tej firmie) wiec wydalo mi sie to takie na wyrost, poczulam sie wrecz glupio, jakbym to ja go podrywala czy cos...h mmm

Gość tralaliiiiii
to może przyjdz i opowiedz, ze śniło ci sie dzisiaj ze byłas na dworcu i chciałas jechac w góry i spotkałas go z dziewczyną i się pytasz co on tu robi. A on ci odpowiedzili ze jadą do Wladywostoku bo chca tam wziac ślub :) Mozesz cos jeszcze wymyślic :) Jakos bedzie musial to skomentowac...chyba :D

Gość 88100400000
no wlasnie wiem ze to jest oczywiste wiec nie chce tak pytac, Jednak z drugiej strony nie chce krecic w glowie chlopakowi ktory juz jest zajety...

Gość olaolaholahola
no to moze kup dwa bilety do tatru i powiedz, ze masz dwa bilety ale kolezanka sie rozchorowala :) moze on zadziala ;P

Gość nie rób tak
a ile znasz juz tego masazyste,ile razy byłas u niego

to bardzo proste wystarczy, że twój facet zacznie do Ciebie mówić kurczaku.wówczas wiadomo-jest ta trzecia.

Gość 88100400000
dwa razy:)

Gość nie rób tak
to jeszcze mało,jak będziesz chodzić częsciej przynajmnej po 14 razach będziesz juz coś nieco wiedziec ,miałam podobnie i dopiero po takim czasie cos mniej więcej juz wiedziałam i język nam sie troche le[iej rozruszał,

Gość olaolaholahola
kurcze myslalam,z e to kolega z pracy :) hmm

Gość 88100400000
kurde nie bede do niego tyle razy chodzila. zreszta to on przychodzi do mnie i przyjdzie jeszcze max dwa razy.

Gość nie rób tak
to ciężko ci będzie go tak bliżej poznać,ale skoro to on do ciebie to może ugośc go po masażu awka i ciastem i wtedy pogadaj

Gość 88100400000
zawsze mu robie herbate i rozmaiwamy, ale to tak ogolnie o studiach pracy itp. Glupio mi tak nagle wypalic i pytac czy kogos ma ;P

Gość olaolaholahola
no to ryzyk fizyk :P co masz do stracenia?

Gość nie rób tak
moze np powiedz ze masz ochote isc do kina na jakis film ale nie masz z kim,zobaczysz co powie

Gość 88100400000
no nie chce wyjsc na idiotke. I tak glupiio jak on sie zaraz domysli ze na niego lece;p

Gość olaolaholahola
n o to musisz tak dyplomatycznie jalkoś zaagadać

Gość nie rób tak
no własnie dlatego ja tez nigdy nic nie robie pierwsza bo sie boje

Gość 88100400000
ok. A jak zapytam o to kino i on nic nie powie to jak zgrabnie zmienic temat?

Gość 88100400000
mam tak samo jak Ty. Tez zawsze udaje taka niedostepna i sztywna i tylko rozmowy o pogodzie itd;) Boje sie po prostu ze wyjde na jakas wyposzczona, napalona latawice;)

Gość olaolaholahola
no to moze te bilety do kina powiedz, ze dostalas dwa ale tak jakos sie jeszczze z nikimm nie dogadalas i nie wiesz czy isc i czy on moze pojdzie, jak ma czas :P po masazyku :P

Gość 88100400000
dobry pomysl ale , nie chce stawiac go w klopotliwej sytuacji. Pewnie z grzecznosci by sie zgodzi, ale i tak siedzialby zly, ze wrobilam go w jakies kino. Zreszta nie jestem atrakcyjna i faceci na mnie nie leca

Gość nie rób tak
no dokładnie ja też tak i mówie tylko to co moge tylko ze ja to juz z 20 razy go widziałam i czas mi pomaga z tyg na tydz cos nowego dochodzi do mojej wiadomości,na początku było sztywno,czasem nawet widze małą zazdrośc z jego strony która sama powoduje specjalnie

Gość 88100400000
u mnie od poczatku jest na luzie. to znaczy widzielismy sie dopiero dwa razy ale za kazdym razem milo sie rozmaiwalo. Ostatnio nawet zartowal troche.

Gość olaolaholahola
zaryzykuj kobieto :P