Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88100400000

Jak dowiedziec sie czy facet kogos ma?

Polecane posty

Gość uetut
ja to jestem prostolinijna... ój facet jak zapytał czy nie poszłabym z nim na kawe (czytaj 1 randka) to zapytałam: ja : "a masz żonę?" on: "nie" ja: "narzeczoną?" on: "nie" ja: "dziewczynę?" on: "nie" ja: "to pojde z Toba na kawę" ps. za stara jestem aby tracic czas i krążyć niepotrzebnie :)

Gość 88100400000
Problem w tym ze ten facet mnie nie zapytal czy pojde z nim gdziekolwiek....niestety;p

Gość nie rób tak
trzeba chyb a czekać na jakis sygnał od niego,może wreszcie zrobi jakis krok w twoim kierunku,ja też tak licze na tego który mi sie podoba ale narazie też nic nie robi nadal cisza

Gość mam zły dzień
powiedz tak jak tutaj ktoś sugerował, że dostałaś dwa bilety do kina ale koleżanka się rozmyśliła bądź jej coś wypadło i nie masz z kim iść, i jesli on chce to dasz mu te bilety (np. w ramach podziękowań za masaże - gdyby nie chciał przyjąć) żeby zabrał na film swoją dziewczynę. jeśli powie, ze nie ma dziewczyny zaprononuj mu wspólne wyjście do tego kina:) mnie się ten pomysł podoba i ja bym tak zrobiła:) POWODZENIA:)

Gość 88100400000
dobry pomysl tylko sama nie wiem. Po pierwsze za masaze mu place a jak mam kupic jeszcze dwa bilety na ktore on sobie pojdzie ze swoja dziewczyna to dzieki;)

Gość mam zły dzień
trzeba ponosić ryzyko;) a myśle, ze to jedyny sposób, żeby w subtelny sposób dowiedzieć się czy kogoś ma. a poza tym niekoniecznie musi je przyjąć;) a pomyśl jak będzie pięknie gdy pójdzie z tobą...:)