Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaaaa dzieuchaaaaaa

jestem idiotką..skonczoną idiotką.Facet z neta!

Polecane posty

zmarnowałam półtora miesiąca..oddałam się..skłóciłam z rodziną..dla faceta który nazwał mnie dzisiaj ćwokiemmmmm jest wulgarnyy bezczelny arogancki nie widzi świata poza czubkiem swojego nosa..pozbawiony uczuciowości wyższej,obraża się o byle co..chorobliwie zazdrosny bez powodu...o zapędach psychopatycznych...do tego intuuicja mi mówi że depsota nie znoszący sprzeciwu nie wiem nawet czy w perspektywie nie okazałby się też damskim bokserem...dziś już nic nie wiem....zakochałam sie w nim.Wtyczoyłam wojnę całemu światu a dziś widze..że oddałam całą siebie komuś kto po prostu jest złym człowiekiem:O

Gość Titara
bywa ale przyszło na czas opamiętanie wracaj do życia nie becz świat sie nie kończy :D

wcześniej spotykałam się znacznie dużej z facetem który mnie kochał był do rany przyłóz ale nie poszłamz nim do łózka twierdząc że "nie jestem gotowa":O:O a z tym poszłam po 2 tygodniach...:o:OO:O:O a dla niego robie to pewnie z każdym.........................i ma o mnie najgorsze zdanie z możliwych....jjjjjjjjjjjjjjeeeeeej jaką ja byłam kretynką

Gość sama w domu
I bardzo dobrze ze to tak szybko zrozumialas!Jak to sie mowi:czlowiek uczy sie na wlasnych bledach.Miejmy nadzieje ze juz wiecej takiego nie popelnisz.Pozdrawiam.

Gość hhhhhhheheheeeee
spoko każda tak miała musi przez to przeiść..wazne ze się opamiętałaś:

Gość no nie wytrzymam z nią
półtora miesiąca.. kobieto ja zmarnowałam 5 lat;(

wiem że dla was to nie wiele..ale ja byłam zawsze bardzo ostrożna w okazywaniu uczuć ja się zaangażowałam emocjonalnie.dzisiaj przenalizowałam wszystko od pocżatku do konca ..widze wszytsko.......jejjjjjjjjjj dobrze że dzisiaj dostałąm okress w kóńcu nic sie nie stało najwazniejsze że nie jestem w ciązy...strach pomyślec co b sie stało gdyby pózniej to do mnie dotało...musze się jeszcze raz zakochać:Dale teraz juz w odpowiednim fcecie zobaczyłam jak to fajnie czuć to coś..

Gość uwielbiacie takich chamów
przecież widac. Bądź dobry to nie pójdzie z tobą do łóżka przez 2 lata czyli widać że jej na tobie nie zależy. POzna na lokalnych czacie szukającego wrażeń chama, znaczy samca alfa, to da mu na drugim spotkaniu a potem płacz żal.pl

Gość ale jeżeli byłaś bez gumki
to za 8 tygodni przebadaj się na HIV i obserwuj czy nie dostaniesz wcześniej grzyba, opryszczki czy czegoś innego. Miłego wieczoru. 👄

było z gumką:)pod tym względem jestem baaaaaaaaaardzo ostrożna:)

ale lodów z gumą nie lubię

podszyw ale test zrobie i tak profilaktycznie:)rozumiem że komuś podpadłam bo wyjątkowo głupia byłam ale dajcie mi spokój wyjątkowo już przez własną głupote się nacierpiałam prowadizłam takie spokojne życie aż zjawił się taki panat i przestawił je do góry nogami,,,eh...może lepiej się nei zakochiwać jak znowu ma tak być może to ja jescze nie dojrzałaam boję sie terazzz

Gość listopad2008
człowiek uczy sie na bledach

Gość to jak nic to niby czemu
cieszysz się na okres? Coś kręcisz :(

bo i tak mimo gumki tęleki przed ciążą są we mnie gdzieś zakorzenioneeeeeeeeeeee...dobra idę spąc moarzyć z powrotem o księciuz bajki,,,,,,,,,,,,tak bym chciała być cały czas jeszcze dzieckiem cofn ac czassss

Gość zenonnn
a jak mial na imie ten cham ?

antekkkkkkkkkkkkkk

Gość sdsdsdf
glowa do gory .. niestety ludzie i ludziki..

Gość wiesz co...
bo dziewczyny lubia zimnych drani i Ty jestes na to przykladem...teraz to nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem wiec wez sie w garsc olej gada i szukaj kogos porzadnego moze juz nie w necie co?

Gość inspiro
dziewuchaaaaa skad jestes?

Bywa, zapomnij i tyle. Czlowiek uczy sie na bledach :) Choc dziwie sie, ze sie zakochalas po poltora miesiaca, pewnie przejdzie ci tez szybko ;)

Gość kulfoniasty
dobrze ci tak!