Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki23

jak zauwazyc faceta na ktorym bedzie mi zalezało?

Polecane posty

Gość wiki23

wiem ze to glupio brzmi,ale zacielam sie,wmowilam sobie ze nie chce byc z nikim itp.ale wiem ze oszukuje sama siebie...poprostu tak jakbym była slepa na facetow..nie zauwazam ich w ogole:(matko jaki głupi problem

Gość wszyscy faceci to swinie

Gość tfytry
ja sobie tez tak wmawiam chce ich niezauwazac ale widze i na dodatek spodobał mi sie taki jeden :o

Gość wiki23
no tak:(ale ja sobie wkrecilam na maxa:(i nie zauwazam facetow,nie zakochuje sie.nikt mi sie nie podoba:(a najgorsze sa te pytania innych ..Ej czemu Ty wlasciwie jestes sama?brzydka ani głupia nie jestes grrrrrrr ratunku:(poprostu nie widze facetow:(nie widze w nich obiektow do westchnien..kolezanki zakochuja sie.a ja nic..

Gość moze jest less

Jak spotkasz tego ktory ci sie spodoba to na pewno zauwazysz:)) ja prawie cale studia nikogo nie mialam podczas gdy kolezanki zmienialy facetow jak rekawiczki, chodzily na randki i ogolnie non stop kogos poznawaly. Ja zas bylam wciaz sama i nawet sie dobrze wtedy z tym czulam. Pod koniec studiow poznalam meza i nie mialam problemow z rozpoznaniem, ze to on:)

Gość wiki23
lol:)hehe:P nie no raczej sie poprostu zaciełam:P bo kobiety mnie nie pociagaja:P czuje ze tylko sobie jednak wmowilam ze nie chce z nikim byc:P ale tak mysle ze oklamuje sama siebie