Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z portalu dla samot

czy można ufać facetowi poznanemu przez internet...?

Polecane posty

Gość ja zaufałam
A ile Ty masz lat żeby pytac czy można zdobyć zaufanier na internecie

Gość upssssssssssssssssss

Gość mała miii 3/4
Pewnie że można, przecież tam sa tacy ludzie jak wszędzie, chociażby Ty. Zostałam nie raz oszukana - to znaczy "zaliczona" facetowi zależało tylko na sexie. Ale trudno to nazwać oszustwem po prostu kobieta zawsze liczy na cos więcej a faceci nie zawsze chcą się wiązać.

co to znaczy zaufac? na tyle by chciec go blizej poznac? na pewno... na tyle, by dac mu hasła do kont bankowych po 1 spotkaniu? :P raczej nie

Gość ja zaufałam
odnosząc sie do wypowiedzi z poprzedniego dnia 15:07 [zgłoś do usunięcia] Wątpię Ano chociażby w tej, że sądzisz, ze swoimi prostackimi tekstami, prostackim zachowaniem, konsekentnym budowaniem wizerunku prostaka, osoby prymitywnej, coś osiągniesz. Nic nie osiagniesz, poza opinią prostaka. A to nie jest żadne osiągniecie. I to jest oszukiwanie samego siebie przeciez jak się pozna dwoje prostaków i będzi im pasowa o ich prostactwo to w czym rzecz i jak ma się to do Twojej wypowiedzi

Gość zaufałam
a nawet wyszłam za niego ;) A tak serio, właśnie co masz na myśli mówiąc "zaufać"? Komiczne dobrze mówi (wyjątkowo :P ). Chociaż ja zaufałam całkowicie już w necie, wiedziałam, że mnie nie oszukuje, numer konta też pewnie bym mu dała ;) Ale to była specyficzna sytuacja, nie będę tu opisywać. Generalnie miłość można spotkać wszędzie, więc czemu nie? Byle z rozwagą.

Gość zaufałam
znaczy się hasło do konta oczywiście :P

Gość agahast
Bracie niedzwiedziu,jesli twoje życie musi sie skaldać z chat to czatuj sobie gdzie indziej i przestan zasmiecac swoimi postami czyichs tematów. Powoli stajesz sie żałosny człowieku. Gdzie nie wejde urządasz sobie z kims czata. Wyjdź z domu, ZACZNIJ ŻYĆ !!!

Gość kiz.88
zamiast siedzieć w portalach posłuchaj w radio i tv o tym gostku z krakowa to właśnie ofekt wirtualnej ufności

Gość nowa ale
no właśnie to samo chciałam napisać jak to teraz poszukuje się kilkadziesiąt kobiet, które prawdopodobnie zraził ten godny zaufania( nawet 15 latki) skurwysyn

w intrnecie jak w zyciu - rózni są ludzie. Jednym mozna ufac a drugim nie...