Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczka86

macie fantazje żeby kochać się z czarnoskórym?

Polecane posty

Gość różyczka86

jestem akurat w UK i chciałabym spróbować - warto? ;)

Gość hyhyuhu
a ruchaj sie z kim chcesz :O

Gość ZielonaJablonka
Jak chcesz zlapac hiv lub wenere albo, tak jak moja kolezanka zostac sama z czarnym bekartem (u nich to normalne), to warto. Do dziela haha

Gość różyczka86
żadna nie ma takich fantazji?:(

Gość remote control
Nie, nie moge nawet ogladac filmikow na redtube, gdzie biala kobieta obciaga czarna pale, sama czuje wtedy ponizenie mimo iz tylko to ogladam..

Gość jeśli w twoim nicku
jest rok urodzenia to jesteśmy w tym samym wieku i powiem ci szczerze,że z takich głupich fantazji to już dawno wyrosłam i fascynacji czarnoskórymi i z żadnym nie spełniłam tej fantazji i nawet się nie calowałam i wiesz wcale nie żałuje,że się nie przespałam z czarnym, z nich są takie kur....rze że szok, daruj sobie chyba,że chcesz się zeszmacić :o

Gość różyczka86
a kto mówi żeby mu obciągać? mi chodzi o seks normalny a moze i nawet analny ale to bym musiałą go bliżej poznać ;)

heh, nie wiem co za kobiety siedzą na tym forum. Doświatczone i zrównoważone 40 stki albo zazrdośni faceci:P mi zawsze marzył się murzyn:D i gdybym miałą okazje to pewnie bym z niej skorzystała:D a co do poprzednich wypowiedzi to z białym również moż na zajść w ciąże albo złabać hiv. To co robicie to dyskryminacja, wstyd mi za was. W XXI wieku... dzielić ludzi na kalasy:/ zastanówcie się nad soba

Gość kapitanmajor
Jaka dyskryminacja ? prawda nie dyskryminacja

Gość jeśli w twoim nicku
mniami19- a miałaś chociaż styczność z czarnoskórymi facetami? bo jak nie to co się burzysz? skąd wiesz jacy oni są? ja mówię to co zaobserwowałam sama bo miałam z nimi styczność nie raz i nawet kiedyś byłam zauroczona jednym ale na szczęscie odpuściłam sobie:)

Gość do mniami
to co Ty robisz to tzw. poprawnosc polityczna, ktora jest szczytem hipokryzji! ludzie nie sa tacy sami, roznia sie chociazby kultura, mentalnoscia, swiatopogladem, stosunkiem do otaczajacego nas swiata! jesli nie widzisz roznic pomiedzy ludzmi europy, afryki i azji to jestes wybitnie ograniczona. jesli zas mowimy o ludziach z afryki, to zwazywszy na skale rozpowszechnienia tam aids, oraz barbarzynska wrecz mentalnosc tamtejszych spoleczenstw, warto byc ostroznym! jesli mieszasz do tego zagadnienie uprzedzen rasowych to jestes wybitnie durna! na pocieszenie warto dodac, ze nie tylko Ty:) patrz casus Simona Mola w Polsce i setek zarazonych wirusem HIV kobiet - kazda mowi ze lamal je zarzutem o potencjalny rasizm, gdy chcialy uzywac prezerwatywy.

Gość kamilllek
nie...........

wiem, ze ludzie się od siebie różnią i to jest w nas piękne. Ale mówienie że biali są ok a czarni roznoszą hiv, porzucają dzieci i sypianie z nimi jest upokarzjące jest dla mnie bynajmniej znkaiem zacofania i braku własnego zdania. Nawet jeżeli zdazają się takie przypadki, nie można wrzuc wszystkich do jednego worka np. jeżeli jakiś człowiek, przypuśćmy biały przespał się ze swoją matką to teraz wszcy mają myśleć ze biali ludzie sypiają ze swoimi matkami?! nie, bo każdy z nas ma prawo do oceniania go na podstawie JEGO zycia, idełów i wartości. Autorka topicku nie miała chyba na myśli seksy z barbarzynskim murzynem mającym aids, tylko zapewne przystojnym i zdrowym. Wnioskuje to po uzyciu słowa "fantazje". Nazwywając mnie durną, pokazujesz że nie stać cię na dyskusje na pozimomie. Każdym ma prawo do własnego zdania. Ja szanuje Ciebie i twoje poglądy i oczekuje tego samego.

mniami19 - kolejna dupodajka która daje sie dymać czarnemu z HIVem....Czemu polki są tak głupie? Simon Mol bzykał co popadło a polki rozkładały przed nim nogi, teraz on umarł i to samo czeka te dajki które dały się mu bzykać bez gumy. Myślę że polki to najgłupsze kurwiszcza na tym popierniczonym świecie :(

Gość Do Grom_z_Nieba
prawda bolesna, ale szczera

noo co za gupia ciiipa, by o czarnym ptaku myslec, noo zebys tak w ciaze z nim zaszala , na pamiatke tak tylko;-P BYS JUZ NIE MUSIALA MARZYC:-)))