Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasd

prezerwatywa zsunela sie!!! prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość dasd

wczoraj po seksie z mezem chcialam pojsc do lazienki to mysle, wezme od razu wyrzuce gumke. zlapalam wiec za gumke i... prezerwatywa zostala mi w dloni! zsunela sie z czlonka juz wczesniej i nawet nie wiem kiedy. byla pusta i juz nie iwiem czy cos przedostalo sie do pochwy czy to mozliwe? chyba zsunela sie dopiero pod koniec seksu, ale nie znalazlam jej w pochwie tylko na koniuszku penisa. w dodatku wczoraj zaczela mi sie owulacja. jak myslicie jest szansa na ciaze?

Gość pewnie ze jest szansa

Gość scalii
Ginekolog, lepiej dmuchać na zimne jak to są dni płodne to w ciąże możesz zawsze zejść,a oprócz gumek to albo tabletki i tym podobne albo NMR wpisz w google to ci wejdzie tego trochę

Gość dasd
ale ja zawsze myslalam, ze jesli prezerwatywa zostanie w srodku to wtedy napewno, a tutaj byla na koncu penisa, bo jak zlapalam zeby ja zdjac z penisa to po prostu luzno lezala mi w dloni. byla pusta ale chyba przez przypadek wylalam na przescieradlo. czy mozliwe jest zeby sie zsunela tylko troszeczke a mimo to plemniki dostaly sie do pochwy??? pierwszy raz mi sie przytrafilo:O

Gość dasd
scalii ciaza nie bedzie problemem bo biore kwas foliowy od 3 miesiecy w celu rozpoczecia staran po nowym roku. 2 miesiace w ta czy w ta nie zrobia nam roznicy. pytam tylko czy to mozliwe skoro guma nie zostala w srodku a zsunela sie wlasciwie chyba juz pod koniec i to tak, ze zostala na koncu penisa. moze zsunela sie juz po seksie, nie wiem......

Gość dasd
ktos sie jeszcze szybko wypowie??:)

Gość scalii
No to zobaczysz po 14 dniach test i życzę jak coś 2 kreseczek

Gość lubisz mnie i kochasz
Masz 72 godziny od stosunku aby coś z tym zrobić. Idz do lekarza ginekologa po tabletkę. Ta tabletka jest dostepna w aptekach na receptę.

Gość skamieniała ze zdziwienia
Skoro planujesz dziecko, to w czym widzisz problem.

Gość pani kotka
Nam pekła gumka, miałam tez wtedy owulacjie no i mysłałam jak nic będzie potomek. Brałam na poczatku pod uwagę Postinor, ale jak o nim troche poczytałam to zdecydowałam , ze nie wezmę. W ciąze nie zaszłam.

Gość dasd
nie widze problemu w ewentualnej ciazy, pytam tylko, czy jest mozliwe, ze plemniki dostaly sie do srodka chociaz prezerwatywa nie zostala w pochwie a zsunela sie tylko troche. moze ktos mial taki przypadek. pytam bo po raz pierwszy mi sie to przytrafilo (zsuniecie gumki) i nie wiem jak to powinno wygladac, zawsze wyobrazalam sobie, ze w takiej sytuacji guma zostaje w srodku. prosze o inne wypowiedzi.

Gość Helena 24
Ja miałam podobny problem. Mój Mąż po seksie został jeszcze przez chwilę we mnie. Później jak ze mnie wychodził to zsunęła mu się z członka gumka i została w środku!!! Byłam pewna, że zaciążyłam bo zawartość się rozlała przy wejściu do pochwy a miałam początek dni płodnych.Ale po 2 tygodniach dostałam @ czego Tobie także życzę

Gość kunahy
Jak myslałaś że guma zostaje w środku ????? On wychodząc ma złapać gumkę. A jak ma gumkę za dużą na swojego fiutka to nie sobie kupi rozmiar S.

Gość dasd
kunahy - przeciez pisze juz chyba trzeci raz, ze pierwszy raz nam sie to przytrafilo i dlatego pytam, czy jest mozliwe bla bla bla nie chce mi sie powtarzac, ale dalej nie uzyskalam odpowiedzi na zadane pytanie, moze ktos moglby skoczyc do pierwszeo watku i odpowiedziec czy jest szansa???

Gość dasd
a ciaza to dla mnie zaden problem, powtarzam ze chcemy zaczac starania po nowym roku, ale gdyby przytrafilo sie teraz to byloby zajebiscie.

Gość słońce90
Pomóżcie.. zsunęła się mojemu partnerowi prezerwatywa po wytrysku i została w mojej pochwie czy mogę być w ciązy?

nam właśnie dzis się zsunęła i sie zastanawiam , boze! oby nie ciąża. ale gumka została w środku i ją wyciągałam nie wiem czy cos się wylało, chyba nie. boze sama nie wiem... poradźcie cos!

Gość bb3
nam się też zsunęła.. Ginekolog przepisał eskapellę ( tabletka wydawana tylko na receptę ) . Zażyłam ją ok 10 godzin po stosunku. Prawdopodobieństwo nie zadziałania tej tabletki jest bardzo małe ale i tak się denerwuję .. odliczam dni do okresu. ;/

Gość gość
Z każdą godziną mijającą od stosunku skuteczność tabletki po maleje.

Gość Predatorek
nie jesteście w ciąży, mi się zsunęła prezerwatywa podczas stosunku a moja dziewczyna miała dni płodne, z mojego członka wydzielił się preejakulat, szansa na zajście jest taka jak trafienie w lotka, nie stresujcie się a miesiączka nadejdzie, całkiem możliwe, że wszystko się spóźnia przez wasz stres, pozdrawiam :)

Gość gość
nie wiem po co ten temat skoro i tak chcesz mieć dziecko za jakiś czas..... :/ mysle ze skoro była na końcu penisa to raczej ciąży nie ma.ale rozne sa przypadki ciąży...

Gość gość
....zmniejszyc rozmiar gumy, probujcie dalej, jeśli problem wystąpi ponownie, gumę naciągnąć na jajka, powinno trzymać

Gość gość
temat z 2008 roku!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jest duża szansa niestety

Gość gość
Lec za parę dni po test. Ja pi stosunku znalazłam prezerwatywe obok na przescieradle z zawartością i niestety niby trafność jaj w totka w ostatnim dniu płodnym i jestem w 4 tygodniu ciąży. Seks raz na miesiąc raz na trzy mies prezerwatywa i co...wielkie g...po 7 latach bez pieluch....durex do niczego