Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid g-ce

czy prawiczkowi można zaufać?

Polecane posty

Gość Dawid g-ce

Gość zapytał
dawid z główczyc lat ok 20 gej, do tego brzydal.

Gość facetom nie nalezy
ufac:Pobojetnie czy prawiczek czy tez nie:P

Gość Dias
Jeżeli jesteś dziewicą to TAK, w innym wypadku to NIE.

Gość Dias
Sprawa jest prosta: jeżeli dziewczyna miała kogoś przed tym chłopakiem (a on nie - czytaj prawiczek) to po pewnym czasie on zapragnie sprawdzić jak to jest z kimś innym. Te myśli będą tym większe, ze dziewczyna wie jak to jest. Jak oboje nie mają doświadczenia to jest to takie wspólne i łatwiej przejść próbę ciekawości i pokusy. Skąd wiem - bo sam tak miałem. Bardzo kochałem dziewczynę, ale te myśli ehhh. Nie wiem do końca czy bym zdradził - ale bardzo na ten temat myślałem, szczególnie w momentach jak mi dziewczyna przypominała (wspomnieniami, opowiadaniami, hasłami) że jestem kolejny. Prawie uznałem, że zdrada w takim wypadku jest jedynym ratunkiem dla związku. Ba dalej tak uważam.

Gość Dias
Nie ma czego gratulować. Ja się z tą dziewczyną rozstałem. Dalej ją bardzo mocno kocham. To już rok od rozstania. Zrobiłem to dla Siebie i dla Niej, bo byłem już tym potwornie zmęczony. Dziewczyna miała to oczywiście w 4-ch literach. Jak to określiła to jest mój problem i że mogłem się bawić wcześniej. Tylko, że nie widziała, że jak jest się w związku to są to wspólne problemy. Oczywiście to nie jedyny problemem jaki trapił Nasz związek, ale myślę że był jednym z poważniejszych który dopełnił decyzję o rozstaniu. W każdym razie przegrałem.

Gość Dias
Żałuję, że jej nie zdradziłem - może wówczas ten problem by zniknął. Nie zaryzykowałem, nie spróbowałem wszystkiego co mogłoby pomóc. Tego żałuję.