Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna jak nigdy dotąd

Tak kończy się każdy związek

Polecane posty

Po raz kolejny przyszedł moment, że stałam się nikim dla najbliższej mi osoby. Miłość odeszła, już nikt nie kocha, nikt nie przytula, nikt nie całuje... pozostał smutek, żal do niego i do losu, już nie mam siły po raz kolejny wmawiać sobie, że kiedyś będzie lepiej, że pozam tego jedynego, który odwzajemni uczucia. Mężczyźni nigdy nie myślą o konsekwencjach. Nie myślą ile będą kosztowały kobietę niespełnione obietnice i niezrealizowane nadzieje. Jest mi tak smutno i źle... mam nadzieję, że za rok 1 listopada będzie również moim świętem... choć wiem, że nikt by nawet nie tęsknił...

Gość ghdtrururd
tak najlepiej sie zabic z powodu faceta i samotnosci:o

Gość Załamałam sie..
Mam to samo.. :( Tyle, że każdy zwiazek, a było ich wiele kończyłam ja- nudzili mi się itd.. A teraz, gdy sie zakochałam... on zerwał.. po 2,5 roku...................... :(

Gość Załamałam sie..
Tyle, że ja jestem z kimś kto mnie kocha... ale ja niestety jego nie kocham;( Chce byłego.. a rozstalismy się 3 miesiace temu..

a ja nigdy nie bylam zakochana...-z wzajemnoscia ,nawet nie wiem jak to smakuje:( wiem tylko,jak boli milosc nieodwazajemniona,ale rwnoczesnie i ona jest piekna..moge sobie tylko wyobrazic jak piekna jest milosc odwzajemniona-tylko boje sie czy jest mi to wogole dane..:((

pocieszcie sie drogie kolezanki,ze chociaz to przezylyscie... bo ja tego nie mialam wcale,a jestem po dwudziestce...

Też nie wiem jak smakuje taka odwzajemniona miłość... przecież ciężko nazywać miłością zainteresowanie, które trwa kilka miesięcy, a później jestem jak obnudzony film, książka czy gra... gdyby mógł to by mnie wyłączył. Wiem - powinnam odejść. Czemu więc nadal w tym tkwie? Bo strach przed stratą jakiegokolwiek zainteresowania, nawet tak minimalnego jakie jest teraz jest zbyt duży...

Gość ghgffddfdssd
dziewczyno nie biadol na forum tylko dojrzej wreszcie. zaden facet nie da ci szczescia. musisz nauczyc sie byc szczesliwa sama ze soba, wtedy juz nikt ci nie zrani