Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samobójtakczynie

Mysle o samobójstwie

Polecane posty

Gość Samobójtakczynie

Jestem w związku z byłym mężem mojej ciotki i nie wiem jak mam o tym powiedziec rodzicom ze strachu mysle o samobójstwie

Gość catrine
dlaczego odrazu o samobujstwie myslisz?

Gość catrine
sory za błędy a wracając do tematu , samobujstwo to trchórzostwo przed zyciem , ja wiem ze nie jest łatwo ale przeciez tyle przyjemnosci zycie ci szykuje ile masz lat?

Gość Samobójtakczynie
Mam 30 lat i czuje ze to juz koniec jesli nie bede z nim to nie mam powodu zeby zyc a jesli z nim bede to moi rodzice sami zechcą mnie zabic

Gość catrine
dlaczego tak wazne dla ciebie jest zdanie rodziców? , przeciez nie masz 15-lat , jak sie uprzesz to bedziesz z nim , (szczesliwa)

Gość catrine
moze wyjedzcie gdzies na stałe ... daleko od rodziny itd

Gość Samobójstwietakczynie
Nie wiem dlaczego tak ciezko jest mi powiedziec im o tym boje sie nienawiści ich domnie

Gość faankaanka
odbilas go ciotce?

Gość catrine
rodzice jak to rodzice wtrącaja sie , wiem jak to jest , ale mysleliscie o jakims wyjezdzie gdzies??????

Gość Samobójtakczynie
Nie Odbilam go ciotce ale ona napewno bedzie tak gadać całej rodzinie mimo ze oni sa cztery lata po rozwodzie

Gość faankaanka
to lipa troche, a ta ciotka to mamy siostra czy ojca? hm.... i co oni maja zle zdanie o tym czlowieku ?czy was ju z wczesniej cos laczylo, przed ich rozwodem?

Gość Samobójtakczynie
Wyjazd nie jest możliwy bo oni maja dziecko. Nie potrafie sie z nim powstać nie moge zyc bez niego. Co za paradoks nie moge zyc z nim a bez niego bedzie jeszcze gorzej

Gość catrine
zakochałas sie , a na waszej drodze stoja przeszkody , ja to rozumiem , musisz wybrac albo milosc rodziców itd albo milosc tego mezczyzny ja ze swojej strony zycze ci pomyslnosci w tym i duzo szczescia i milosci i zeby sie to wszystko ułozyło i nawet nie mysl o samobójstwie !!! prosze !!!! bedzie dobrze ja trzymam kciuki bo troche cie rozumiem

Gość bbonifacy
agnes26 -> a to co w ogóle było ? haha ;)

Gość Samobójtakczynie
Mysle o tym zeby sie zabic bo nie umiem dokonac wybóru

Gość bbonifacy
Też tak myślę. Przynajmniej jest to lepsze rozwiązanie niż siedzenie na kafeterii. Polecam powieszenie się.

Gość bbonifacy
To ja wiem i mnie wqurwia takie pisanie głupot: to chyba się zabiję, albo nie, nie wiem sama, poradżcie czy tak, czy nie...... o matko ! A samobójstwo to nie zmiana skarpetek. Nie powinno się pisać takich głupot, jeśli tak nie jest bo kiedy naprawdę ktoś będzie potrzebował pomocy, to ludzie wyśmieją go/ją dzięki właśnie takim autorkom. Tak trzymać ! Qrwa, co za świat.