Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasieńka3823

suknia na studniówke/Szczecin

Polecane posty

Kobitki zwracam się do Was z prośbą.Podajcie adresy sklepów w Szczecinie gdzie mogłabym kupic suknie na studniówke.Będę wdzieczna:)

Gość a nie lepiej jest ...........
uszyć suknię według własnego projektu? Masz pewność, że się nie powtórzy :P

ja zapłaciłam za swoją 270zł :) (długa, do kostek) Koleżanka za 3/4 dała coś koło 150zł

znaczy no, długość za kolano :P

Gość ffgghghgf
Możesz spróbować w Best, ale tam ostatnio bardzo się popsuło i sukienki są albo tandetne tanie albo bardzo balowe. Napewno warto przejść się po Fali - jest tam kilka butików z sukienkami (ja osobiście polecam Ci ten niedleko wejścia (1 w aleje 1-szej od prawej). Poza tym jest trochę takich fajnych sklepów w mieście np Piastów czy Wojska Polskiego. Czasem fajne kiecki mają w Centrum Helios na Krzywoustego w butiku na dole koło fryzjera czy w Mixer na pierwsyzm piętrze. W Vogue w Galaxy też możesz zobaczyć. Oczywiście czasem też w J. Fashion, Famie czy Euforii. Ale z sukienkami jest tak że raz jest ich pełno wszędzie a czasem nei ma nic... Ja ostanio szłam na wesele i nei mogłam w całym Szczecinie znaleźć sukienki. A do studniówki jeszcze trochę jest czasu, napewno bliżej Sylwestra będzie wysyp sukienek :)

Gość ffgghghgf
oczywiście w Sczeciniejest pełno sieciówek - wystarczy wejśc do galaxy - tam czasem tez można coś znaleźć. Jeżeli jesteś szczupła polecam wlsokie sukeinki:)

Gość airetefak134
Heliosy na Os. Słonecznym - duży wybór oraz Fala a także na Turzynie u góry jest taki butik z sukniami i jest w czym wybierać o ile jesteś szczupła;-) Pozdrawiam.