Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narcyzia

bardzo niskie cisnienie, zawroty głowy....proszę poradźcie

Polecane posty

Gość gość
Kupiłem ostatnio ciśnieniomierz  Senior z zasilaczem. Obydwoje z żoną mamy nadciśnienie i musimy często mierzyć ciśnienie potrzebowaliśmy takiego ciśnieniomierza który ma możliwość zapamiętania dużej ilości pomiarów ten ciśnieniomierz zapamiętuje ok 120 pomiarów dla dwóch osób i to nam w zupełności wystarcza.

Gość emilka1919
Wygodny mankiet jest w Easy Med kupowaliśmy go w grudniu i chodzi elegancko, nie ma takiego mocnego ucisku na rence

Gość gość
Bym się skłaniała pod aparat Senior mam go już jakiś czas i nie nawala, mierzy szybko, nie przekłamuje

Gość gość
Mocno pompuje SmartCardio ale na całe szczęście przy okazji nie dociska ręki za mocno, a to mnie zawsze denerwuje automatach że z ręki robią miazge

Gość irenasand
Korzystamy z Senior-a od paru tygodni dostaliśmy w prezencie i radzi sobie dobrze, szybko napełnia mankiet, nie zacina się, wyniki są raczej okej

Gość gość
Ciekawe pakiety produktów sprzedaje Sanity z rabatem, sam się na SmartCardio + Pulsooksymetr DuoControl skusiłem ostatnio, ciśnieniomierz i tak chciałem wymienić na nowy a ten pulsooksymetr mi chodził po głowie też od jakiegoś czasu

Gość gość
Mocno pompuje Easy Med ale z drugiej strony nie tka żeby ręka bolała, szybki pomiar, dobry pomysł z oznaczeniem wyników kolorami – zielony jestem zdrowy, czerwony dzwoń po karetkę;-)

Gość gość
Bardzo dobre parametry ma Senior, to jest polski ciśnieniomierz, z dość pojemną pamięcią wyników bo ponad sto badań zapisuje

Gość gość
Ciśnieniomierz kupiłam SmartCardio, dobrze działa, przyciągnęło mnie do tego modelu że nie ma typowego przewodu tylko wszyskto jest ze sobą blisko złączone

Gość gość
Ja polecam Smart cardio bardzo fajny nowatorski projekt bez typowej rurki na powietrze, urządzenie jest złączone z mankietem, przez co też mniej miejsca zajmuje i jest bardziej poręczne

Gość gość
Bardzo fajny wyświetlacz ma Simple nowoczesny model z ekranem LCD, także widać wyniki bez jakiegoś szczególnego problemu nawet jak jest ciemniej w domu :P

Gość gość
Podpowiem Easy Med pozytywnie mnie tutaj zwłaszcza baterie zaskakują, dłużej trzymają niż w naszym starym automacie.

Gość gość
Można teraz znaleźć fajne te ciśnieniomierze, lepsze niż keidyś. Sama zamówiłam SmartCardio – na dużą korzyść tutaj wyszło usunięcie przewodu i złączenie mankietu z urządzeniem na styk.

Gość gość
Może SmartCardio? Jak dla mnie bardzo poręczne urządzenie, lekkie, wygodne, bez rurki na powietrze która bywała faktycznie denerwująca w tych starszych automatach

Gość gość
Urządzenie mam polskie od Sanity, model Simple, nie psuje się nic, pompuje ciągle tak samo równo i mocno jak zaraz po zakupie

Gość gość
Podoba mi się jak jest zbudowany i jak mierzy Easy Med, poręczny z wyświetlaczem na którym wsyzskto wyraźnie widać, mankiet nie suwa mi się po ręce w te i we wte.

Gość gość
Ten model co ja używam mierzy fajnie, dokładnie, nie zmyśla pomiarów, to jest polski Sanity SmartCardio.

Gość gość
Bardzo dobrze nam mierzy Senior, długa gwarancja, wygodny dobrze uszyty mankiet, nie mam się do czego przyczepić.

Gość gość
Witam w klubie! Też badam się w domu Senior-em i jestem zadowolona. Ucisk na ręce nie jest ani bolesny ani męczący

Gość gość
Mi ciśnieniomierz SmartCardio poleciła teściowa i wyjątkowo miała rację, bo zazwyczaj te jej propozycje to są delikatnie mówiąc – złe.

Gość gość
Simple kupowałam już rok temu i po 12 miesiącach regularnego mierzenia ciśnienia dalej działa tak samo szybko, mogę polecić.

Gość gość
No to ja też podpowiem Senior. Tatko korzysta z ciśnieniomierza i radzi sobie. Wygodny mankiet proste przełączanie z opcji „badanie”, na „przegląd wyników”.

Gość gość
Pamietajcie, zeby mierzyc cisnienie tetnicze krwi po 20 min. odpoczynku, czy to siedzac, czy lezac. No i oczywiscie w przypadkach szumu w uszach, ucisku w glowie, uczuciu goraca, innych dziwnych objawow.

Gość gość
Wymienialiśmy z mężem ciśnieniomierz na Senior niedawno i to był dobry wybór. Mierzy dużo szybciej i mniej uciska niż ten co mieliśmy przez ostatnie 5 lat...Poza tym bardzo przydaje się tutaj duża pamięć pomyślana dla dwóch osób (zapamiętuje 2 razy po 60 badań, idealna ilość do śledzenia zmian ciśnienia).

Gość gość
SmartCardio mi też służy, nie ma mocnego docisku mankietu na ręce, nic nie boli i nie uwiera. Dodatkowo świetnie jest tutaj pomyślana sama budowa gdzie mankiet od razu przylega do przyrządu, nie jakiś łączeń przez rurkę czy inne przewody. Dużo łatwiej można sobie poradzić z badaniem przy takiej konstrukcji.

Gość gość
Gdzie zamówię smartcardio?

Gość ahj

Bardzo dobrze w moim wypadku sprawuje się ciśnieniomierz Simple. Używam go już od kilku miesięcy i nie mam zastrzeżeń. Dokładny pomiar, przy okazji ma system, który informuje o arytmii. Polecam.

Gość att
Dnia 18.06.2019 o 14:19, Gość ahj napisał:

Bardzo dobrze w moim wypadku sprawuje się ciśnieniomierz Simple. Używam go już od kilku miesięcy i nie mam zastrzeżeń. Dokładny pomiar, przy okazji ma system, który informuje o arytmii. Polecam.

tez polecam

Gość Gburowata

Kup sobie GINKOFAR a zawroty miną ci szybko

Gość aaa

Ja korzystam z oferty sanity regularnie. W sumie zawsze jak szukam jakiegoś medycznego, około medycznego sprzętu to sprawdzam u nich bo wiem, że jakościowo zawsze to sprzęty na poziomie i tak obecnie serce plus, inhalator dla dziecka czy termometr – to wszystko właśnie mam od tego producenta.