Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulo

wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość veda
bulo przecież od początku piszesz, że nie chcesz aby ją badał facet, a nie że nie chcesz aby ją badał byle kto i stąd te kontrowersje Poszukajcie razem dobrego lekarza - i nie upieraj się co do płci jeśli się okaże, że ten dobry to akurat facet Swoją drogą to jestem ciekawa co Twoja dziewczyna ma na ten temat do powiedzenia

Sikso, jest dużo racji w tym, co piszesz. Ale uważam, że ze zdaniem partnera naprawdę kochająca kobieta będzie się liczyć. Jeżeli nie ma innego wyjścia, trudno niech będzie lekarz mężczyzna. Dla niektórych facetów to jednak duże upokorzenie (wiyta ich kobiety u gina mężczyzny), więc jeżeli ich partnerka może im tego oszczędzić, to czemu miałaby tego nie zrobić?

Gość siksa20
Jestem w stanie to zrozumieć. Mój facet też nie jest tym zachwycony, ale mam pewna wadę genetyczną, że akurat temu lekarzowi mogę zaufac bo jest naprawdę dobry. I nie zamierzam go zmieniać, bo drugiego takiego nie znajdę w mojej miejscowości. Ale tekst typu: "co lekarz lekarka badają wkladając tam palce?" to już jakaś paranoja nie sądzisz niclas. Odnoszę wrażenie, że ten bulo nie może znieść, że ktokolwiek inny mógłby dotykać jego dziewczynę w intymnych miejscach - nawet lekarz.

SIkso, ja go rozumiem, bo sam mam do pewnego stopnia podobne fobie. Zaimponowało mi to, co napisałaś, bo jesteś jakoś wrażliwa na swojego partnera. I myślę, że na dłuższą metę on to doceni.

Gość bulo
Rozmawialem z nia dlugo ale zrozumiala to po przeczytaniu kilku postow na tym forum i zgodzila sie na kobiete nawet powiedziala ze ja woli i gdyby cos bylo nie tak jak powinno to mi powie. Powiedziala ze woli kobiete a ja jej ze wy mi kobiete odradzacie bo nie sa delikatne ale przecierz zawsze mozna powiedziec lekarzowi ze bolli i zeby robil to ostrozniej;) wiec problem poczesci sie rozwiazal

Gość parówka z berlina
Nie opowiadaj, że ktos ci lekarkę odradza. Jak jej lepiej odpowiada kobieta, to niech idzie do kobiety. To JEJ wybór ma być

Gość bulo
Hahahaha jak to nie co chwile slysze ze u lekarek boli bardziej:D Ale to powinien byc nasz wybor bo wkoncu nie tylko o nia chodzi.

Gość veda
Jeszcze nie była na wizycie, więc nie wie co jej będzie odpowiadać. Skoro na pierwszą wybiera się do kobiety to niech tak będzie i już. Powodzenia

Gość dkla tych co nie wiedzą
www.nastolatek.pl zbiór praktycznych informacji, nie tylko dla nastolatków