Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

nadruk na koszulce!!!! show!!! mam dość bycia grzeczną

Polecane posty

bede niegrzeczna:) potrzebuje tekstu na koszulke. po polsku lub angielsku, chodzi o teksty niegrzecznej dizewczynki :P badz cos w stylu TRANCE\'u. macie jakies teksty i strony,gdzie robią nadruki na koszulkach?

Gość jtyhy
iśka - zmień stopkę bo powtarzając mantre obracasz energie słowa w rzeczywistość

teraz lepiej?? tekst w stopce? moze to obroce w rzeczywistosc? marzenia.... a wiecie,gdzie maja koszulki z nadrukami,ale takie damskie,bardziej imprezowe koszulki a nie t-shirty? potrzebuje czegos co moglabym np zalozyc na impreske z moim wlasnym napisem

Gość jtyhy
jezeli chodzi o afirmację to zmień : M. kocha mnie też! stosuje sie czas terazniejszy poz tym kombinowanie przy wolnej woli inego człowieka moze być dla Ciebie szkodliwe, ale to Twoj wybór :) powodzenia

Gość do ijoijo
no terazs topka zajebista :P

he he he emulinka, nie . chce sie tylko poczuc pewniej i zwrocic na siebie uwage:) ale nie chamsko,lub zbereznie.... jtyhy teraz dobrze? co masz na mysli mowiac o wolnej woli?

Gość Allina

Zamawiam nadruki w A3extra to fajna klimatyczna drukarnia w Poznaniu, ale wysyłają na całą Polskę. Na ogół wysyłam zlecenia na wykonanie własnych projektów