Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i wyje

mąż sie mnie brzydzi

Polecane posty

Gość siedzę i wyje

skończyłam 40 lati bardzo przytyłam nie objadam się pracuje ciężko fizycznie staram się dbać o siebie ,a mąż powiedział że mnie już nie dotknie bo jestem mu wstrętna i się brzydzi wiem ze jest coś na rzeczy domyślam się bo ciągle nie ma go w domu.dlaczego po 40 stce kobieta staje się małowartościowa

Gość masteriaa
Daj spokoj z takim facetem ! Nie mysl tak jak On Ci probuje wmawiac ! Jak bedzie coraz gorzej powinnam odejsc !

Gość tort z wisienką

Gość tort z wisienką
dziewczyno masz dpiero 40 lat! uciekaj gdzie pieprz rosnie!! masz jeszcze sznase ułozyc sobie zycie i byc szczesliwa z kims kto cie bedzie kochał i docneiał. a jemy zycze szybkiej kastracji

Gość błąd w myśleniu
to nie kobieta staje się małowartościowa, tylko wsród mężczyzn w wieku andropauzalnym trafiają się takie mendy jak twoj :P proponuję pomóc mu się spakować co przyśpieszy jego decyzję o przeprowadzce do kochanki lub mamusi:P

Gość siedzę i wyje
mieszkam u niego ,mogę tylko do brata na "kupę".Ale to boli jak cholera ,i patrze jak się stroi po cichaczu pisze sms i śmieje się w twarz a ja głupia uważałam go za przyjaciela i bliską mi kochaną ponad wszystko osobę ,dlatego .że jestem gruba kopnął mnie bez skrupułów, a co by było jak bym była ciężko chora ,jak to jest że nie widziałam że to drań

Gość błąd w myśleniu
kobieto myślisz, że jak byłabyś szczupła, to ta menda byłaby ci wierna??? naprawdę w to nie wierzysz, więc nie wiń siebie!!!

Gość schudnij i po problemie

Gość błąd w myśleniu
masz dzieci?

Gość ghjkl
to ile tak naprawde wazyszi ile masz wzrostu.Może nie jest tak zle tylko on Ci to wpaja

Gość hejka-
To faktycznie kawał drania-to jest straszne-faceci sa do d*py

Gość hejka-
Poznaja nas-jestesmy mlode i piękne,poswiecamy sie dla nich-pracujemy,zajmujemy sie domem,rodzimy im dzieci...i...nasze ciala zmieniaja sie -a my rwamy przy tych "gnojachh" i myslimy ze przeciez dla nich poswiecilysmy swoja mlodosc i ze to docenia....a te zwierzaki-szukaja mlodej zwierzyny :-((((

Gość Karolinkaaaaaaaaaaa
a czy twoj maz jest przystojny ze ciebie tak traktuje? Bo nawet grube jesli chca to potrafia bardzo atrakcyjnie wygladac. Najlepiej byloby wykopac dziada z domu, odejsc od drania ale to dobre tylko w teorii a w praktyce jest inaczej. Nie wiem czy macie dzieci i tez z tresci wynika ze mimo wszystko nadal go kochasz wiec moze udaj ze juz ci na nim nie zalezy, dbaj o siebie az do przesady, idz do fryzjera, kup sobie ladne ciuchy bo mezczyzni jak widza ze zona za bardzo kocha to zamiast to docenic to to wykorzystuja i rania kobiete. Postaraj sie zeby to on zaczol cie zauwazac a nie ty jego.

Gość hejka-
Nie martw sie to ze jestes "okragla"to zaden powod-ja mam 33 lata i jestem szczupla-i moj maz mowil ,gdy znalazl sobie kochanke,ze jestem za chuda :-(.Kazdy powod jest dobry-za gruba ,za chuda itp.Uwierz mi,ze sa faceci,ktorzy potrafia docenic prawdziwa kobiete-bo kobieta im starsza ,tym lepsza-jak wino :-)

Gość blue-true
no to weż sie za siebie- ćwiczenia, dieta, kosmetyczka, fryzjer i ladny ciuch... i poderwij kogoś... a Twojemu sie oczy otworzą... A wtedy Ty go z tymi szeroko otwartymi ślepiami- kopniesz w zad! wiem, język niezbyt wysublimowany, ale cóż.. jak czytam o takich chujach to mnie krew zalewa.

Gość Karolinkaaaaaaaaaaa
namow kolezanke zeby do ciebie takze wysylala sms-y przedstawiajac sie za mezczyzne czy kup sobie jakas tania komorke tak zeby maz o niej nie wiedzial i sama do siebie wysylaj mile sms-y jak nie chcesz innych w to wplatywc. Wychodz czesto z domu chocbys miala sama isc do kina. Wierz mi ze niekiedy takimi sposobami duzo wskorasz, bo mezczyzna nie dba jak jest pewien ze ty tylko jego kochasz a jak zacznie byc nie pewny to zacznie i on sie o ciebie starac. Msz internet wiec znajdz sobie kogos przez internet - romansuj to cie troszke rozweseli. Jk ty zaczniesz mu to samo dawac co on tobie to wtedy on zrozumie. Mezczyzni lubia walczyc o kobiety. Te wierne i porzadne sa malo interesujace

Gość siedzę i wyje
mam syna już prawie dorosłego ma swoje sprawy i życie ,zostałam sama i to boli, nie mam kasy swojej bo zarabiałam grosze ,mieszkanie jest męża po rodzinie ,wykrzyczał mi .ze nic nie wniosłam itd itd wiem że nie chcę już z nim tkwić ,ale co mam zrobić ,Zadnego faceta nie poznam bo tak naprawdę to wokoło mnie same babki a nawet gdyby to nie dała bym się dotknąć bo ciągle słyszę " jesteś gruba i brzydzę się tobą"chociaż moj mąż nie jest za przystojny ale ma pełen portfel i widzę że nie ma problemu z dziewczynami .zawsze dbałam o siebie ale zaczełam tyć chociaż zawsze dbałam o to co jem ,jestem w trakcie różnych badań ale te co już zrobiłam są ok

Gość siedzę i wyje
ja już nie mam ochoty robić jakiś podjazdów typu sms i wychodzenie do kina samej i nie wyobrażam sobie żebym jeszcze raz po tym poszła do łóżka z mężem ,że on by mnie dotykal po brzuchu, udach brr straszne, to mnie zdołowało ,nie widze nic u siebie tylko sadło ,zmarszczki itd

Gość zadbaj o dowody zdrady męża
wystąp do sądu o rozwód i alimenty dla ciebie, poza tym myślę, że masz na tę mendę jakieś haki, które możesz wykorzystać przeciwko niemu? A z mieszkania jak sama nie zechcesz to się ciebie nie pozbędzie :)

Gość hejka-
Jesli udowodnisz w sadzie ze cie zdradzil i to ze wasze malzenstwo sie rozpadlo tojego winato jeszcze mozesz od niego wywalczyc alimenty na siebie.Nie daj sie zdolowac,walcz !

Gość zadbaj o dowody zdrady męża
i nagraj jego teksty jak ci ubliża :)

Gość hejka-
Powiem Ci jedno-jest nic nie warty-nawet jak go kochasz ...to pomysl czy on ma jakas wartosc?To kawał gnoja i tyle.

Gość siedzę i wyje
dziękuje ,ale jedno mu się udało ,że sama sobą się brzydzę

Gość to zmień to myślenie o sobie
kup sobie nowe ciuchy, fryzjer, zadbaj o paznokcie i zacznij uczyć się żyć bez tego gnoma :) krzyżyk mu na drogę :P do łóżka go za żadne skarby nie wpuszczaj, bo cię jakimś syfem zarazi!

Gość kobietko..........
40-tka !!!!jesteś w kwiecie wieku i nie przejmuj się tym gnojem!!!!Daj mu do wiwatu i zrób tak,żeby za rozpad zwiazku był winny wyłącznie ten drań.Zbieraj cierpliwie dowody jego niewierności i jak przyjdzie moment rozwodu to walcz o wszystko.troche głupio,że mieszkanie jest wyłącznie jego,ale gdy bedzie udowodniona jego wina to Cię z niego nie ruszy.Następnie .....w zadnym przypadku nie unoś sie dumą i nie zgadzaj się na rozwód polubowny,bo zostaniesz z niczym,a ten gnój zasługuje wyłacznie na to żeby miał tylko skarpetki na stopach i to dziurawe. Pamietaj,ze gdyby Ci się przez niego obniżył standart zycia to przy rozwodzie możesz walczyc o alimenty od tego drania.Jeżeli się na coś leczysz to zbieraj cała kartotekę,zebys w razie potrzeby mogła przedstawic w sądzie,że nie masz nawet na leki. Dziewczyny tu nie chodzi wcale o Twoja dumę,ale o to ,żeby taki sku.....l nie był bezkarny.Pamietaj bądz cierpliwa i czekaj na rozwój wydarzeń i zbieraj dowody.A na koniec jak już wywalczysz swoje to napluj mu pod nogi i nie patrz nawet na niego bo nie jest nic wart. Trzymam za Ciebie kciuki i uwierz w siebie,bo to on jest ZEREM!!!!!!!!!!!! I nie daj się już w żadnym przypadku mu dotknąć,a tak na marginesie to mów mu ,ze też Cię brzydi i jest do kitu.

Gość podpisuję się pod..
wypowiedzią powyżej.Puść z torbami drania.

Gość siedzę i wyje
powiedziałam mu że to ja się nim brzydze ,bo jest małym skurwyyyysynem ,oczywiście spłyneło po nim ,czuję wstręt ale i straszny strach przed tym co mnie czeka ,trzymajcie kciuki za mnie bo dopiero się zacznie i wiem że nie będzie łatwo .już nie chcę z nim mieć nic wspólnego ,ale myślę jak to jest ,że ktos bliski okazuje się takim draniem , przecież znam go ponad 20 lat .i myślałam .ze mąż i żona to na dobre i na złe, a tu jesteś gruba to won kopa w d... nic dla mnie nie znaczysz ,a ja nawet jak by był chory i robil pod siebie to bym nie pomyślała żeby go zostawic .

Gość laska 38
kobietko znajdz sobie kochanka a zobaczysz jaka sie poczujesz dowartosciowana :) a tym doopkiem sie nie przejmuj i głowka do góry

Gość podpisuję się pod..
bo niestety w większości tacy są faceci.Popatrz co się dzieje ze znanymi osobami takie stare purty biora sobie małolaty,a te się sie godzą być z takimi obrzydliwymi staruchami dla kasy i sławy. Faceci to świnie i podgatunek człowieka,dlatego każda kobieta powinna być niezależna,bo nigdy nie zna dnia ani godziny kiedy jej partner ja zostawi. I pamiętajcie babki....faceci to ŚMIECIE nawet jak dzisiaj sa dla nas dobrzy to przyjdzie moment,że zachce im sie innej.