Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antares

Potrzebuję pieniędzy

Polecane posty

Gość antares

Pracuję uczciwie od dziweięciu lat. Na dwa etaty. I cholender, nie mogę się dorobić niczego. Jestem samotną matką z dzieckiem i wdni takie jak dziś dopada mnie dół. Charuję jak dziki osioł a moje mieszkanie wygląda jak budowe. Gołe ściany, kable wystające i wiszące. Pokój kuchnia i łazienka w jednym bez ścianki działowej. Porażka. Kto zna kogoś kto bezinteresownie pomoże? Jak pomnożyć marne 1500zł za które muszę wyżyć

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
może tatuś Twojego dziecka

Gość antares
szukam sposobu zdobycia fortuny bez łaski takich osób jak on. Tatuś mojego dziecka jest od dziecka. Nie chcę dołączyć do grona kobiet żyjących z alimentów, które biedni mężczyźni muszą płacić. (to tak z lekką ironią).

Gość cccccccsqs
ale on ci placi alimenty? A Mops????

Gość RIIIIIQ
ja tez bym chciala by ktos mi kase pomnozyl a le jakos biede klepie

Gość antares
to zamiast klepać biedę spróbujmy coś razem wymyślić. A mops mi kasy nie da bo pracuję. Byle jak ale pracuyję

Gość ***sally****
0/10 :o

Gość podniesc kwalifikacje
i szukac lepszej roboty

Gość nie oszczęsdza
tatus ma obowiązek łozyc na dzieci nie oszczędzaj go

Gość ciesz sie ze masz mieszkanie
ja nawet tego nie mam 🖐️

Gość ZYD TEZ CZLOWIEK
moze nie pomnozyc ,ale je zaoszczedzic,czyli zacznij od ograniczenia wydatkow na ciuchy, polecam ciucheksy sa tam super szmatki za 2zlote, nie wywalaj jedzenia, to duza oszczednosc!,jak masz jakos dzialeczke posadz sobie przyslowiowe warzywka na lato nie musisz juz kupowac, dobre i 20 zloty jak sie zaoszczedzi,A TERAZ TO JUZ KONKRET JAK JUZ COS KUPISZ TO TO MA BYC PRAWIE NA WIEKI; NIE KUPUJE SIE NIC DWA RAZY NOO CHYBA ZE TRZEBA; I NIE ROZMIENIA SIE KASY NA BYLE CO BO SZYBCIEJ SIE ONA ROZLECI; ZANIM COS KUPISZ POMYSL!!!! CZY FAKTYCZNIE CI TO POTRZEBNE; ROB ZAPUPY Z KARTKA I TYLKO TO CO NA KARTCE JEST NAPISANE; ;;ZYD NIE SRA BY NIE BYC GLODNYM;; ALE TEGO NIE POLECAM,;-) AHA MASZ INTERENET ODLACZ I ABONAMENT ZA KOMORKE TEZ ZLIKWIDUJ ZOSTANIE JAKIES 150zloty na miesiac,powodzenia, zyje sie za tyle ile sie ma ,a nie ponad miare

Gość adonisss
Myśle ze u ciebie sytuacja tak wcale zle nie wyglada .Masz stały dochód - dwa etaty .Dziwie sie ze masz problem bo przeciez tylko ty i dziecko zyjecie za te 1500zł w tym elimenty jak zrozumiałam .(chyba ze sie myle ) Znam ludzi co w trzy osoby musza zyc za takie pieniadze chodz nie sa samotni .To ze nie masz męza z dochodem nie znaczy ze jestes biedna i nieporadna bo głodna napewno nie jestes ,pracujesz i to na dwa etaty - niktórzy nawet jednego nie maja a co dopiero dwa . 1. Zastanów sie na co najwiecej pieniedzy wydajesz? 2.Zastanów sie moze by wzasc jakis kredyt . 3.Zrób liste zakupów zanim pójdziesz do sklepu . 4.Płać zawsze pierwsze rachunki za gaz, swiatło itd zaraz po wypłacie,a nie bedziesz miec długów. 5.Ubran , butów , mebli itd nie kupuje sie codziennie 6.Gotuj obiad na dwa dni zaoszczedzisz na gazie i na czasie. Ciesz sie z tego co masz ,wiele ludzi nie ma pracy , dachu nad głowa , zdrowia , dzieci a ty to masz . Sprubój odłozyc nieduze kwoty co miesiac 100 zł przez rok np to juz jakas suma jest na zrobienie czegokolwiek .

Gość ona nie pyta jak oszczedzac
tylko jak pomnozyc to co ma :p

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość AVON PRACA
Zostań Konsultantką Firmy Avon i przekonaj jakie to proste ZARABIAĆ , a także otrzymywać atrakcyjne prezenty! Avon daje możliwość zarabiania w taki sposób, jaki pasuje do Twojego stylu życia i rytmu dnia. Możliwości zarobkowe są niczym nieograniczone! Niektóre korzyści płynące ze współpracy z Avonem: - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - możliwości rozwoju są niczym nieograniczone ! UWAGA !!! STARTUJĄC W NAJNOWSZYM KATALOGU MOŻLIWOŚĆ ODEBRANIA WSPANIAŁEGO PREZENTU! szczegóły można uzyskać pisząc na mój adres e mail podany poniżej - jest to prezent specjalny ! PROGRAM MOTYWACYJNY MOŻLIWOŚĆ ZDOBYCIA WODY PERFUMOWANEJ RARE GOLD ORAZ BIŻUTERII ELDORADO PO 5.90 ! + MOŻLIWOŚĆ ZDOBYCIA PĘDZLI DO MAKIJAŻU W ELEGANCKIM ETUI ! Szczegóły można uzyskać pisząc na mail: avonpraca@op.pl Odpowiem na wszystkie nurtujące Cię pytania. Pozdrawiam i czekam na wiadomość .