Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciek_pn

życzenia dla ex

Polecane posty

Cześć ! Zrobiła się między nami niezbyt miła atmosfera. Ja uważam że ona mnie oszukiwała i oszukała, ona uważa, że ja się zachowałem jak palant. Generalnie źle. Zbliżają się jej urodziny, chciałem wysłać jej normalne (wcale nie złośliwe) życzenia. Niestety mam problem w byciu niezłośliwym więc proszę was o pomoc. Czy coś takiego może być ? : Cześć ! Mimo, że skończyło się niefajnie chciałem Ci życzyć z okazji dzisiejszych urodzin: dużo zdrowia (bo najważniejsze), dużo radości na co dzień i od święta, spełnienia marzeń (jakie by one nie były), znalezienia kogoś komu Ty będziesz ufać i kto będzie Tobie ufać. Jednym słowem, wszystkiego najlepszego :-)

Gość uhubjkhjk
ale po co? koniec to koniec, moim zdaniem głupio zrobisz...

Gość Jullila
Wysyłaj! To poprostu jest kultura:) Jak nie wyślesz to Ona powie - o jaki on jest *******, nawet życzeń nie wysłał.

Hmm dobre pytanie "po co ?". W sumie tak zawsze robiłem, wydawało mi się że to mimo wszystko będzie bardziej w porządku napisać niż nie napisać. Chociaż kiedy wysłałem jej rzeczy na jej adres domowy, napisała, że jeśli jeszcze czegoś będę chciał się pozbyć to mam po prostu wyrzucić bo "oszczędzisz mi przykrości".

Maciek daruj sobie to co po spełnienia marzeń. Tyle wystarczy: "Mimo, że skończyło się niefajnie chciałem Ci życzyć z okazji dzisiejszych urodzin: dużo zdrowia (bo najważniejsze), dużo radości na co dzień i od święta, spełnienia marzeń"

Gość wkurwiony robaczek
napisz po prostu: najlepszego z okazji urodzin. albo nie pisz nic. skoro byla swinia dla ciebie.

deglasos w sumie ma rację, bo może być tak że cokolwiek napiszesz bedzie źle, a tak to proste życzenia i do widzenia!

Właśnie nad tym co jest po "spełnienia marzeń", najbardziej się zastanawiałem. Chciałem jej to napisać, ael nie chciałem żeby było złośliwe. Mogę napisać "wszystkiego najlepszego.", ale uważam że lepiej już by było nie napisać nic.

Gość całkowicie czarny kot
dawno sie rozstaliscie?

nie pisz nic. I tak przeczyta z podtekestem, obojętnie co napiszesz. Poza tym będzie się zastanawiała, czemu napisałeś... Chyba, że chcesz rozdrapywać rany?...

Macius ale wiesz co, ja mam urodziny za 18dni, to nie zapomnij:D

rozstaliśmy się bo.. (tu następuje długa historia której nie chcę przytaczać, a którą streściłem w pierwszym wpisie) nie chcę rozdrapywać ran, po prostu chcę przekazać zwykłe proste pozytywne życzenia, be zpodtekstu, tylko czy tak się da ?

napisz tak, z uwagi na piękne chwile które między nami były z okazji Twoich urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze dla Ciebie:) Koniec życzeń.

Maciek, nie da się... Z tego, co napisałeś, nie rozstaliście się w przyjaźni...

chyba, że napiszesz, jak deko radzi... będzie to miłe dla niej. ja wolałabym, żeby eks się do mnie nie odzywał :)

hmm obyło się bez kłótni, bez wyzwisk, spotkaliśmy się, powiedziałem co mi leży na sercu, powiedziałem co by musiała zrobić, aby było jak dawniej. Wybiegła ze spotkania potem zrobiłą coś co w zasadzie przekreśliło wszystko. Tak to z mojej perspektywy wygląda, z jej strony wygląda chyba zupełnie inaczej. Było między nami sporo złego i brakowało jednej rzeczy na koniec, ale było też bardzo dużo dobrego. Dlatego w sumie chciałem jej wysłać życzenia.

Gość całkowicie czarny kot
ewidentnie szukasz z nia kontaktu uwazasz, ze ten sms moze byc jego poczatkiem, prawda?

Maciek ale wiesz obiecałeś mi coś, że już nie będziesz wracał, a Ty ciągle coś probujesz. Powinienes się już od niej odciąć.

to co było między Wami, to przeszłość. Nie wyszło Wam, więc 'Twoje wyciągnięcie ręki nic nie pomoże, nie poczujesz się lepiej. Ona będzie myślała, może pomyśli o powrocie w Twoje ramiona.. chyba, że takie są prawdziwe Twoje chęci napisania do niej..

Tak jak czujesz tak zrób! Jeśli chcesz napisać jej życzenia i tego nie zrobisz to potem będziesz o tym myślał. Sama niedawno rozstałam się z chłopakiem (ale to inna i nieco mocniej skomplikowana historia) i utrzymujemy ze sobą kontakt, co w tym złego?! Wiem co mówię!

e-mail i nie sądzę żeby było coś więcej. Szukałem kontaktu, ale otrzymałem jasną wiadomość mówiącą że nic z tego nie będzie nigdy. Z resztą sam jej to kiedyś powiedziałem. Ja jednak raczej napiszę, tylko nie wiem co napisać. Najwyżej wyrzuci maila zanim przeczyta.

z tymi "pięknymi chwilami" jest dobre (od deko). ja bym chyba się cieszyła z takich życzeń od byłego, nie ma wrednych podtekstów i podkreśla że było fajnie kiedyś tam między Wami!

właśnie, wersja deko.jest lepsza, prosto, delikatnie i tak miło neutralnie.. w Twoich jest jakiś żal... są te \"złośliwe\" podteksty...

w takim razie niech będzie wersja deko została ogłoszona najlepszymi z możliwych życzeń w tej sytuacji. Dziękuję wszystkim uczestnikom dyskusji :-) ps. chyba rzeczywiście trzeba popracować nad unikaniem złośliwości.